reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Jak najłatwiej złapać złodzieja telefonu komórkowego?

Najlepiej zadzwonić na numer skradzionej komórki i zapytać osobę, która ją ukradła o adres.
Tego typu chwyt, jak donosi Reuters, zadziałał w niemieckim miasteczku Neustrelitz w Meklemburgii.

Kiedy ofiara kradzieży zgłosiła się na lokalny posterunek policji, funkcjonariusze zastosowali najprostszy możliwie środek. Jeden z policjantów wybrał numer skradzionej komórki, a kiedy złodziej odebrał telefon, policjant poinformował go, że posiadacz wybranego przez funkcjonariusza numeru został szczęśliwym zwycięzcą konkursu i wygrał skrzynkę piwa.

Złodziej ucieszył się, i na prośbę policjanta podał mu swój adres.

reklama
witaj Ferula :tak:
abryz, dobre :-D

Mandarynko, jak edytujesz podpis wystarczy zaznaczyć w tym okienku edycji istniejący suwaczek i kliknąć wklej (oczywiście jak masz "w pamięci" link do nowego suwaczka) i on się podmieni - potem podgląd suwaczka i jak jest dobrze to zapisz :tak:

Dzięki Ola O!
Właściwie to co napisała Basiek to wiedziałam. Chodziło mi tylko o to czy wpisać ten kod bezpośrednio do okna, jako obrazek, czy jako link. No i który kod. Próbowałam wszystkie możliwości, ale wyskakiwał tylko adres.
Dopiero jak teraz dałam podgląd to było ok.

Marcelinka też miała być z kwietnia, bo termin miałam na 30.04.2006, ale dzieciątko nie chciało mamy brzuszka oposcic i urodziła się 15.05.Wszyscy mówili, ze to Zosia....(bo w Zofii)...w sumie tez by do niej to imię pasowało-bo to czasami jest taka Zosia-samosia!;-)

reklama
Do góry