reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
a Olafa za przejechane 1000km tez podziwiasz? ;D ;D ;D
on sie kapie w umywalce ostatnimi czasy, musze foty porobic bo komicznie to wyglada hehehe

julienx ale fajna pogoda nad tym morzem, bo po stroju widac,ze nawet chlodno musialo byc..........u nas w Poznaniu mozna sie ugotowac.

Jedna laska zadała takie pytanie:

Pytanie: Chciałabym się dowiedzieć czy karmiąc piersią mogę sporadycznie palić marihuanę,jak to może wpływać na jakość mojego pokarmu? W miarę możliwo?ci bardzo bym prosiła o odpowiedż - to bardzo ważne dla mnie.
Rozwaliło mnie to :mad:

dzięki dziewczyny zażyczenia dla mojej Ewulki:)julinex zazdroszczę też:)))))))))))))) głuszek nie jest tak źle...ja jechałam z Ewa 350km do domku jak jeszcze2 miechów nie miała,a była darciuch pierwsza klasa:))

abryz - moze to Britney sie pytała albo Chylinska? ;D ;D ;D
biedrona to tez podziwiam.
do mnie tesciowa jednak nie przyjezda - my tam jedziemy - ale wole tak - bo dwa dni i do domku - i jestem cala przerazona jazda - ale moze bedzie dobrze

Głuszek, nie bój żaby. My jeździmy z Jakubem od miesiąca (najpierw po ok. 100km). W zeszłym tygodniu przejechaliśmy jednego dnia ok. 300 i mały jakoś przeżył :-)

;D ;D ;D no jak będzie taka jak dzis to chyba padnę - becy od rana i tylko rączki nas ratują - już zdychamy... teraz sie dopiero uspokoiła - maruda wstrętna :mad: :mad: :mad:

reklama
A Jakub dziś grzeczny. Zdążyłam zrobić 4 sałatki, karkówkę, mielone z pieczarkami, parówki z grzybami. Teraz tylko sprzątanie, a jutro gotowanie rosołu i obieranie ziemniaków. Cieszę się, bo myślałam, że nie dam rady. Testowałam na Jarku, jeszcze chodzi ;) (Za chwilę będzie biegał .................... do WC) ;D
Ale nogi mam krótsze o 20cm, tak mi wlazły od stania w tyłek ;D ;D ;D

Do góry