reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
A wiecie co mnie najbardziej wkurde no ten tego no..
Cioteczki
Zapirdzielasz juz dwa miesiące przy dziecku karmisz chodzisz do okoła i starasz sie ze skóry wychidzisz aby wszystko było ok.Ja radze sobie sama pomoc miałam przez 2dni po szpitalu
A tu ci taka mówi bo ona trójke wychowała
żle dajesz jejść
dziecko masz głodne
żle masujesz
za pózno kompiesz
dziecko w tym wieku powinno cały czas jeszcze spac
a czemu nie robi kupy po kazdym jedzeniu( tu wziąła termometr i krem i wiecie co dalej)
gdy dziecko od miesiąca czasy wypróznia mi sie regularnie raz dziennie
ona ma twardy brzuszek nie dobrze ona powinna prukac
( a termometr i krem nie zadziałały) i tak od 19do 23 koszmar
wytłukła bym takie nie wiem jak wy

A teść i mąż siedzą i patrzą jak w obrazek i przytakują zaden cie nie obroni i nie pochwali ze to Twoje pierwsze dziecko i starasz sie jak mozesz i ze dobrze sobie radzisz tylko nno ona ma racje....

***** a nie racje kazde dziecko jest inne je inaczej i lubi co innego a 20lat temu to.... wiele rzeczy inaczej było

Współczuje heksa, dobrze że masz forum i nas to możesz się trochę wygadać... Jakoś przetrwasz a cioteczka całe życie wam na głowie siedzieć nie będzie :).

heksa ja również Ci współczuję. Pewnie czujesz się okropnie... :( Dobrze, że nam możesz napisać co ci na sercu leży :)
PAMIĘTAJ !!!! JESTEŚ MATKĄ NATALKI I TO TY NAJLEPIEJ ZNASZ SWOJE DZIECKO I WIESZ CO DLA NIEGO JEST DOBRE :) A uwagi musisz puszczać mimo uszu i jakoś ignorować ciotkę...

Heksa - kobieto ja to Cię szczerze podziwiam. Bo ja na Twoim miejscu albo bym pierdolneła drzwiami i poszła w cholerę z dzieckiem albo zrobiłabym dziką awanturę  :p Ale w zyciu nie pozwoliłabym niemowlęciu (mojemu dziecku) na jakąś lewatywę bez zaleceń lekarskich, przecież przez takie coś jelita mogą się rozleniwić. Boszeeeeeeeee.
A że mam charakter jaki mam >:D to zanim zrobiłabym awanturę ciągle płakałabym gdzieś po kątach ;)
Powinnaś mieć nick: Heksa Stalowe Nerwy 

reklama
Do góry