reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
A wiecie co mnie najbardziej wkurde no ten tego no..
Cioteczki
Zapirdzielasz juz dwa miesiące przy dziecku karmisz chodzisz do okoła i starasz sie ze skóry wychidzisz aby wszystko było ok.Ja radze sobie sama pomoc miałam przez 2dni po szpitalu
A tu ci taka mówi bo ona trójke wychowała
żle dajesz jejść
dziecko masz głodne
żle masujesz
za pózno kompiesz
dziecko w tym wieku powinno cały czas jeszcze spac
a czemu nie robi kupy po kazdym jedzeniu( tu wziąła termometr i krem i wiecie co dalej)
gdy dziecko od miesiąca czasy wypróznia mi sie regularnie raz dziennie
ona ma twardy brzuszek nie dobrze ona powinna prukac
( a termometr i krem nie zadziałały) i tak od 19do 23 koszmar
wytłukła bym takie nie wiem jak wy
A teść i mąż siedzą i patrzą jak w obrazek i przytakują zaden cie nie obroni i nie pochwali ze to Twoje pierwsze dziecko i starasz sie jak mozesz i ze dobrze sobie radzisz tylko nno ona ma racje....
***** a nie racje kazde dziecko jest inne je inaczej i lubi co innego a 20lat temu to.... wiele rzeczy inaczej było
Cioteczki
Zapirdzielasz juz dwa miesiące przy dziecku karmisz chodzisz do okoła i starasz sie ze skóry wychidzisz aby wszystko było ok.Ja radze sobie sama pomoc miałam przez 2dni po szpitalu
A tu ci taka mówi bo ona trójke wychowała
żle dajesz jejść
dziecko masz głodne
żle masujesz
za pózno kompiesz
dziecko w tym wieku powinno cały czas jeszcze spac
a czemu nie robi kupy po kazdym jedzeniu( tu wziąła termometr i krem i wiecie co dalej)
gdy dziecko od miesiąca czasy wypróznia mi sie regularnie raz dziennie
ona ma twardy brzuszek nie dobrze ona powinna prukac
( a termometr i krem nie zadziałały) i tak od 19do 23 koszmar
wytłukła bym takie nie wiem jak wy
A teść i mąż siedzą i patrzą jak w obrazek i przytakują zaden cie nie obroni i nie pochwali ze to Twoje pierwsze dziecko i starasz sie jak mozesz i ze dobrze sobie radzisz tylko nno ona ma racje....
***** a nie racje kazde dziecko jest inne je inaczej i lubi co innego a 20lat temu to.... wiele rzeczy inaczej było
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
heksa ja również Ci współczuję. Pewnie czujesz się okropnie...
Dobrze, że nam możesz napisać co ci na sercu leży
PAMIĘTAJ !!!! JESTEŚ MATKĄ NATALKI I TO TY NAJLEPIEJ ZNASZ SWOJE DZIECKO I WIESZ CO DLA NIEGO JEST DOBRE
A uwagi musisz puszczać mimo uszu i jakoś ignorować ciotkę...
PAMIĘTAJ !!!! JESTEŚ MATKĄ NATALKI I TO TY NAJLEPIEJ ZNASZ SWOJE DZIECKO I WIESZ CO DLA NIEGO JEST DOBRE
Heksa - kobieto ja to Cię szczerze podziwiam. Bo ja na Twoim miejscu albo bym pierdolneła drzwiami i poszła w cholerę z dzieckiem albo zrobiłabym dziką awanturę
Ale w zyciu nie pozwoliłabym niemowlęciu (mojemu dziecku) na jakąś lewatywę bez zaleceń lekarskich, przecież przez takie coś jelita mogą się rozleniwić. Boszeeeeeeeee.
A że mam charakter jaki mam >
to zanim zrobiłabym awanturę ciągle płakałabym gdzieś po kątach
Powinnaś mieć nick: Heksa Stalowe Nerwy
A że mam charakter jaki mam >
Powinnaś mieć nick: Heksa Stalowe Nerwy
abryz
MAJOWA MAMA'06
reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
Podziel się: