reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

a my jedziemy na poczatku tygodnia do Polandu i jak nie spadnie temperatura to bedziemy musieli jechac w nocy bo inaczej to sie maly ugotuje w aucie.....na szczescie dzisiaj nawet troche chlodno bylo
myslalam, zeby leciec samolotem, bo wtedy bym miala klime cala droge.......ale na tanie linie lotnicze czeka sie po kilka godzin czasem na lotnisku, a okecie podobno zapchane, i tak dvpcia i tak pupcia

reklama
w najnowszym numerze "Dziecka" jest artykuł o spotkaniu sie forumowiczek na zlocie :) juz sie naszego zlotu doczekac nie moge :) tam kazde dziecko dostalo koszulke , dziewczynki w niebieskim a chlopcy pomaranczowym kolorze i na koszulkach wydruukowane byly nicki dziewczyn z forum i imiona dzieci. fajny pomysl :) a i jeszcze jeden . dziewczyny na pierwsze urodziny kazdego z dzieci wyslaly kazda pocztowke z zyczeniami. i tak kazde dziecko dostalo ponad 40 pocztowek od forumowych "cioc" :)

abryz też tak myślałam, że to będzie jak zlot czarownic ;) tylko żebyśmy wyglądały jak czarownice to musiałby być zlot teraz po tych nieprzespanych nockach :laugh:

ja tez kropecka czytałam ten artykuł i tez sobie o nas pomyslałam -starsznie bym już chciała się spotkać. Ale chyba będzie najśmieszniej jak sobie będziemy nickami mówic a nie imionami bo ja wiem że ty jestes marta ale np. dla mnie jestes Kropecka ;D ;D ;D i to samo z resztą. Super pomysł z tymi pocztówkami - fajowa pamiatka

no to w przyszłym roku zaczynamy wysyłać widokówki zaczynając od Mirka a kończąc na Marysieńce

ile nas jest??????

reklama
Ja też, ja też czytałam :)
Nawet wyślę moje dziecko na okładkę, lepiej żeby wybrali Amelkę , w przeciwnym wypadku biada im .... :) - tak powiedział dumny tatuś ;)

Do góry