reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
to go ucz!!!!!!!!!!!! Moja wie że ma spać ale czasem ma takie dzikie, podudki lekko nieoskoordynowane jak np. dzis o 22 postanowiła sobie że jest głodna!!!! Bezczelna ;D ;D ;D ;) ;)

my Olafka caly czas uczymy ;D
ostatnio nie mamy sily nosic na rekach juz wiec kladziemy zmeczonego do lozka (jak nie byc zmeczonym jak nie spalo sie od 10:30 do teraz hehe z przerwami na mikro drzemki) i siedzimy przy nim w ciemnym pokoju az zasnie
tu ciekawostka: maly sapie sobie lubieznie przed zasnieciem zupelnie jakby sobie wyobrazal Marysie i mial brzydkie mysli >:D ;D >:D ;D >:D ;D

Dziewczyny, jestescie debesciary ;)
A jesli chodzi o spotkanie, to moj maz pracuje w turystyce ;). Moze sie z Twym chlopem gluszek umowia i wykombinuja jakies gratisy na lot dookola babyboomowego swiata ;)

jak popierduje to na bank mysli o Olafku ;D
bo normalnie telepatyczne pierdzenie wtedy by to bylo, synchronizowane miedzynarodowo na odleglosc.

TO MUSI BYC MILOSC!
;D

ej sory, mam takie pytanie, przeczytalam w czerwcowkach te wypowiedz:
"Tyle czasu ćwiczyłam krocze wiesz jak mi było przykro jak mi to powiedziała tym bardziej, że nawet nacinac nie umia dobrze bo przeciała mi żartobliwie " dzydzelka" Naszczescie nie porzadnie"

co to jest dzydzelek?
w czerwcowkach tez pytalam ale nikt mi nie odpowiedzial, a mnie troche to intryguje, bo zdaje sie ze niektorzy wiedza o co chodzi i tylko ja taka ciemna.

jja przez mojego terroryste znow jestem do tylu ;)

SUPER JAK PRZYJEDZIECIE ;D OD LISTOPADA JUZ SIE ZDYCHA Z CIEPLA, A JUZ MYSLALM ZE OMINIE MNIE TAKA FAJNA POPIJAWKA HEHE
ZAPRASZAM ::)
TYLKO DUZO PIFKA 0% PROSZE PRZYWIEZC ...

A CO DO PRYKANKA TO NIE WIEDZIALAM ZE DZIECI MAJA TAK MEGA PARE
MOJ CHYBA KIEDYS DZIURE W LOZECZKU WYPIERDZI MAM NADZIEJE ZE MU DUPKI NIE ROZERWIE ::) A PIERDZI CAAAALYYY CZAAASSSS

reklama
Pitagoras uważał, że z każdym pryknięciem z człowieka ulatuje kawałek duszy ;D ;D ;D

Kasiaczek, jest teraz zarypisty bezalkoholowy Lech. Smakuje jak zwykły :D

Do góry