reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Kropecka, świetne. Już rozesłałam :-)
Głuszek, im mniej mnie tyłek boli, tym bardziej chce mi się myśleć ;D ;D ;D , chociaż myślę głową, podobno ;)

reklama
ech, jest rozbrajajaca
tesciowa [20:08]:
poza tym wydaje mi sie , ze jestes jakos dziwnie oszczedna w slowach
agatatje [20:08]:
no nic sie nie dzieje, nie ma nic ciekawego do opowiadania
tesciowa [20:09]:
jak to nic sie nie dzieje OCZEKUJEMY OLAFKA

;D
ale to taki maly fragmencik......

reklama
nie przejmuj się - mnie dzis rozbroiła moja mama i mówi - "Urodziłas już?", a ja jej na to - "Tak mamo" ona po chwili ciszy - "Ale sie ciebie głupie żarty trzymają"

hehe - mnie? skąd......

Do góry