reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
a jak juz sie urodzi ;D i w ogole od zawsze mezowie przed kazdym wyjsciem powinni skladac u naszych stop wypelnione TO:

Prosze uniżenie moją dobrą, kochającą i wyrozumiała żonę o wydanie zezwolenia na wieczorne wyjście z kumplami do pubu. Zezwolenie to pragne uzyskac na okres:

................ (data) ............. (godz. wyjścia) ................. (godz. powrotu)

Jeśli uzyskam zezwolenie to przysięgam na mój honor, że:
- nie będe wlepiał gał w biusty barmanek ani kelnerek,
- nie będę zaczepiac żadnej kobiety
- nie zdejme obrączki
- nie wyłączę komórki pod żadnym pretekstem
- będe trzymac ręce na uwięzi, jeśli będe coś ściskac-to tylko portfel ze zdjęciem mojej żony
- alkohol spożywac będę tylko w ilościach zezwolonych
Alkohol zezwolony( w mililitrach)
PIWO:............
WINO:...........
INNE:............
OGÓŁEM:..........
Obiecuję przebywac tylko w miejscach wyznaczonych i zaakceptowanych przez moją pania ,a określonych poniżej:
MIEJSCA AUTORYZOWANE:...................................................

Po powrocie obiecuję:
- chodzić na paluszkach i uważac by nie obudzic mojej żony
- nie czkac i nie wydmuchiwac alkoholicznych wyziewów
-potwierdzić godzine przyjścia ( zatrzymac stoper na szyi mojej żony)
-robić siku tylko do toalety
- spać cichutko zwinięty w kłębek w "nogach łóżka"
Nawet jeśli otrzymam zezwolenie moja żona rezerwuje sobie prawo do nieodzywania się do mnie i robienia mi piekła z życia przez cały następny tydzień.

WAŻNE-WOLNA KLAUZULA TOPLESS
Zabrania się kategorycznie kontaktów z kobietami gołymi lub topless, a także przyglądania się z głupią ciekawoscią tańcom "na rurze". Złamanie tej klauzulipociąga za sobą natycmiastowe i bez okresu "głupich tłumaczeń" zerwanie naszego związku.

OŚWIADCZENIE:
Jestem świadomy tego kto rządziw domu, dlatego wiem, że to zezwolenie będzie mnie kosztowało fortunę w kwiatach i prezentach. Jeśli spóźnię się choćby minutę, moja żona ma prawo do używania mojej karty kredytowej bez ograniczeń, jako rekompensaty za zawód, jaki jej sprawiłem. Oprócz tego obiecuję zabrać ją gdzie zechce, nawet jeśli to będą wielogodzinne zakupy.

Podpis męża:............................

ja poznalam dzisiaj i bardzo mi sie podoba, musze sobie wydrukowac pare egzemplarzy ;)

w ogole to poszlismy sobie dzisiaj na dlugi spacer do duzego (taki ewenement w tym miescie) parku i czuje sie jak.....nowo narodzona ;) na leb juz dostawalam od siedzenia w chacie i spacerowania po kilku tych samych ulicach.

My bylismy wczoraj w takim duzym parku. Bylo super, tylko szkoda, że oni pokupowali sobie chipsy, piwo i frytki, a ja mogłam sobie tylko popatrzec :( Za to ja zazyczylam sobie big milka i zjadlam ze smakiem :)

oj ja tak chcial bym juz wyjsc z mal na spacer,ale pogoda w Londynie do d...wieje i pochmurno,choc dzis sloneczko stara sie przebic przez chmury,ale zacieplo to chyba nie jest.Zreszta mala cos chyba katrek dostala ::)

jak ja bym chciała zeby było w krakowie chłodno - wczorajsze 26 stopni niźle mi dało w kość. Dziś niby trochę chłodniej... ale jakoś moje nogi chyba tego nie chcą zauważyć i uparcie sa dalej napuchniete

moje konczyny dzisiaj troche lepiej, wczoraj palce mimo braku upalu wygladaly jak nadmuchane rekawiczki :p
a dzisiaj jest paskudnie, pada deszcz i zimno czyli typowy belgijski psikus.....najpierw upalnie, goraco i slonecznie przez jakis czas, a potem jak dowali to do czerwca trzeba w kurtkach chodzic, w sam raz pogoda na spacery z malenstwem ;D

Świtne porównanie z tymi rękawiczkami - tak wyglądają moje stopy - jakby były rękawiczki na stopy i je nadmuchac to własnie tak by wyglądały :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D

reklama
nie martw sie, moje tez, mam takie krotkie nadmuchane nozki i stopki, poprostu super SAM SEX, nic tylko jakies sandalki wlozyc i mini ;D

Do góry