reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plec naszych skarbow :-)

wtorkowa wizyta potwierdziła to co było określone w 16 tygodniu
będziemy mieć małego mężczyznę:-)

reklama
od poczatku ciazy marzylam o dziewczynce i moje marzenie sie spelnilo:tak:
Kupilyscie juz cos dla swoich malenstw czy to jeszcze za wczesnie???

ach mnie kazdy straszy jakimis zabobonami,ze jeszcze nic nie powinnam kupowac bo cos sie z dzidzia stanie i takie tam...a ja juz klusce po cichutku wozek sprawilam haha,buciki,ciuszki...nawet naklejki na okno:-)ale nikomu nie mowie,tylko maz wie:)

ach mnie kazdy straszy jakimis zabobonami,ze jeszcze nic nie powinnam kupowac bo cos sie z dzidzia stanie i takie tam...a ja juz klusce po cichutku wozek sprawilam haha,buciki,ciuszki...nawet naklejki na okno:-)ale nikomu nie mowie,tylko maz wie:)

Też nie mieliśmy niczego kupować przynajmniej do maja :-) żeby nie zapeszyć, jeszcze jak było tyle smutnych informacji na forum, ale zaraziłam się od dziewczyn. Najgorzej to jak zacznie się kupować potem to już trudno przestać :-) Jednak też o zakupach wie tylko mąż i czerwcówki :-) Mam tylko nadzieję że nasz książę nie zmieni się znów w dziewczynkę :-) zresztą kto powiedział że babka w spodniach i bluzkach w samochodziki nie może chodzić :-)

hahaha moja córa ma dni że woli bawić się właśnie samochodzikami i piłką a nie tylko misiami i lalkami:-)

Ja jak byłam mała to lubiłam typowo chłopięce zabawy :-) ale lalkami też się bawiłam z tym że najczęściej to w złodziei i policjantów jedna lalka była złodziejem a druga policjantem :-) :-)

Jutro idę na badanie USG 3D i się zastanawiam czy ptaszek nie odleciał :-) Przez miesiąc mieliśmy córkę od kilkunastu dni mamy jednak syna bo wykluł się ptaszek :-D Mam nadzieje że to ptak nielot i już nie odleci :-D
W razie czego wydaje mi się że przestawienie z powrotem na córkę nie będzie trudne, z pewnością łatwiejsze od powstrzymania się od ewentualnego śmiechu :-D

reklama
Jezu moze sie cos takiego zdarzyc?moj gin powiedzial mi,ze mam w brzuszku coreczke,nakupowalam juz jej ciuszki i wogole...jak mi by teraz ktos powiedzial,ze to jednak chlopak...szok:szok::szok::szok:strach sie bac

Do góry