reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

płeć naszego maleństwa

reklama
Jak byłam w ciąży z Olą to byłam przekonana że urodze synka, lekarz mówił mi że na 90% dziewczynka a ja myślałam a niech sobie gada ja przecież czuje..
teraz pewnie tez będzie dziewczynka ale nadzieje na synka jeszcze mam..
ale dziewczynki są kochane naprawde!! z resztą te nieliczne(jak sie zdążyłam dobrze zorientować) z Was niedługo się o tym przekonają
pozdrawiam cieplutko :)

o dziwo doszłam do siebie w miarę szybko,chociaż z drugiej strony już całą wyprawkę miałam upatrzoną w sklepach....oczywiście w kolorach błękitu ;)

Ja byłam na usg ale niestety moja dzidzia nie chciała pokazać swojej płci więc dalej nie wiem co się urodzi, na dodatek po usg ermin porodu znacznie sie przesuną.

KingaP pisze:
Chce Cię zaskoczyć, ale później...

do przodu, czy do tyłu ??? (z tym terminem)

do przodu na pszełom marca i kwietnia chociaż wpisał mi że kwiecień ja i tak przeczuwam że urodzi się w marcu - chyba nie zawiedzie mamy i babci ( jestesmy z marca)

reklama
Do góry