reklama
olka11135
Fanka BB :)
Witam przyszłe mamy, czy któraś z Was potrafi określić płeć dziecka po zdjęciu? Bardzo mi zależy ponieważ przygotwowujemu niespodziankę dla prababci![]()
Wydaje mi się, że to chłopiec.
Ale nie biorę za to żadnej odpowiedzialności.
Jeżeli tak zależało/zależy Ci na niespodziance zrób test nipty i będziesz miała pewność i nie będzie rozczarowania
ZielonaMamma
A co to jest za test i kiedy się go robi? Lekarz musi wystawić skierowanie?Wydaje mi się, że to chłopiec.
Ale nie biorę za to żadnej odpowiedzialności.
Jeżeli tak zależało/zależy Ci na niespodziance zrób test nipty i będziesz miała pewność i nie będzie rozczarowania
Lady Loka
Nie, on jest płatny. Nifty, sanco, poszukaj sobie, wrzuć w google.A co to jest za test i kiedy się go robi? Lekarz musi wystawić skierowanie?
olka11135
A co to jest za test i kiedy się go robi? Lekarz musi wystawić skierowanie?
Od 10tc. Cena ok 2 tys.
Wyżej Loka napisala już część nazw handlowych. Jest panorama i jeszcze coś nowego na k ale nie pamiętam całej nazwy
Oczywiście najważniejsze to badanie najpopularniejszych chorób jak np ZD
Ale przy okazji płeć też bada
Mama23?????
Jak dla mnie wygląda na dziewczynkę ale nie zagwarantuje na 100%
Bibi89
A dlaczego nie zapytasz lekarza ?Witam przyszłe mamy, czy któraś z Was potrafi określić płeć dziecka po zdjęciu? Bardzo mi zależy ponieważ przygotwowujemu niespodziankę dla prababci![]()
reklama
Dziękuję za odpowiedzi. Oczywiście pytałam lekarza ale w dniu badania nie chciał nam powiedzieć może nie był pewien albo się droczyl. Ja powiedziałam że jak mi powie w 12 tygodniu to pewnie jest pewien że chlopak. Na to lekarz że jak stoi to chlopak a jak lerzy dziewczynka po czym zrobił zdjęcie i kazał nam się zastanawiać
Na kolejnym usg tak się maluszek kręcił że nie dało się nic uchwycić.