Anonimowa19
Fanka BB :)
Tak [emoji6]Mam pytanie i jak główka sama się wyrównała? Bo mam ten sam problem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak [emoji6]Mam pytanie i jak główka sama się wyrównała? Bo mam ten sam problem
A długo to trwało bo u mnie trzy miesiace od kiedy zauważyłam i mam wrażenie że to tylko główka rośnie a splaszczenie dalej jest . Korzystałam z poduszki head care i też nie widzę jakiś efektów dużo czasu spędzamy na brzuchuTak [emoji6]
Szczerze mówiąc to nie pamiętam, bo obecnie młody ma 3,5 roku. [emoji6]A długo to trwało bo u mnie trzy miesiace od kiedy zauważyłam i mam wrażenie że to tylko główka rośnie a splaszczenie dalej jest . Korzystałam z poduszki head care i też nie widzę jakiś efektów dużo czasu spędzamy na brzuchu
Mam pytanie już trochę czasu minęło czy główka u pani dziecka się sama wyrównałaCzy spotkala sie, ktoras z was z tym, ze lekko splaszczona glowka sama odzyskala swoj ksztalt? Nasz pediatra twierdzi, ze samo sie wyrowna, ale jakos nie jestem przekonana i stad moje pytanie.
Mam pytanie czy główka sama się wyrownalaCzy spotkala sie, ktoras z was z tym, ze lekko splaszczona glowka sama odzyskala swoj ksztalt? Nasz pediatra twierdzi, ze samo sie wyrowna, ale jakos nie jestem przekonana i stad moje pytanie.
A długo czekała pani na efektU nas sie pieknie wyrownala, ale tez dbalam o to by klasc naprzemiennie na bokach.teraz synek ma ladna glowke.Nie martw sie (chociaz tez sie martwilam :-) bedzie ok
A u Pani się wyrównało? U nas taki sam problemA długo czekała pani na efekt
A czy u Pani się wyrównało? Mamy ten sam problem?A długo czekała pani na efekt
@wrowro Jak będziesz dużo kładła na brzuszku to odkształci się i będzie ok.Czy spotkala sie, ktoras z was z tym, ze lekko splaszczona glowka sama odzyskala swoj ksztalt? Nasz pediatra twierdzi, ze samo sie wyrowna, ale jakos nie jestem przekonana i stad moje pytanie.