reklama
hej mi tez dokuczaly palmy po zupkach, soczkach itp.
ale znalazlam dobre i skuteczne tak zwane "mydełko na plamy" mozna je dostac na targu u tych co maja proszki niemiecki i rozne inne pierdołki. mydelko kosztuje ok6,50zł ale jest naprawde skuteczne.najlepiej wilgotne rzeczy "nacierasz" plame i zostawiasz na 20 min albo godz potem spierasz recznie i czysto:-)
ale znalazlam dobre i skuteczne tak zwane "mydełko na plamy" mozna je dostac na targu u tych co maja proszki niemiecki i rozne inne pierdołki. mydelko kosztuje ok6,50zł ale jest naprawde skuteczne.najlepiej wilgotne rzeczy "nacierasz" plame i zostawiasz na 20 min albo godz potem spierasz recznie i czysto:-)
Mada80
Fanka BB :)
Ja nie znalazłam na plamy sposobu,nawet vanish nic nie dawał,wiec po prostu jak tylko dziecko sie ubrudziło przebierałam i zapierałam plame..To był jedyny skuteczny sposob
milka1980
sierpniowa mama' 07
ja plamy spiram w proszku oxy clean.wkladam sliniaczki do goracej wody wzypuje 2-3 male czubate lopatki i tak sie moczy caly dzien a rano spieram i po plamkach.A jesli plamki nie schodza to czynnosc powtarzam jeszcze raz i jest dobrze
Ja uzywam sliniaczkow , najlepiej ceratkowe itp. jest naprawde duuuzuy wybor! Sliniaczki materialowe uzywam na codzien poniewaz maly zabkuje i bardzo sie slini, ale te nie sa poplamione. Ktos tu pisze o wygotowywaniu ubranek, no coz - w wysokiej temperaturze sie niszcza.;-)
A
ania_zywa
Gość
Ja po prostu starym sposobem wygotowuje co jakiś czas ubranka córki w proszku dla doroslych. I to naprawde skutkuje.
Ja robię tak samo i się nie niszczą:-).
reklama
Ja używam Vanish OXY ..jest super i pomaga.
Również polecam !!!
Podziel się: