reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamki na ciele

Klaudiaaaa

Zaciekawiona BB
Cześć. Syn ma 9 miesiecy obecnie ząbkujemy, wychodzą nam 4 ząbki na górze. Dzisiaj na jego ciele zauważyłam takie oto plamki. 3 na buźce, 2 na nóżce. Co to może być? Alergia, ugryzienie jakiegoś owada, ospa ?
W dotyku gładkie, nie wyplukle bez strupków.
1000047275.jpg

Załączniki

• 20240711_062645.jpg
    20240711_062645.jpg
    968 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Hej, wiesz co, moze ja mam niepopularne podejście, ale bym poczekala.
Jest lato, tu potowka, tam odcisk, tu komar, ja czekam i patrzę czy po dobie jest mniejsze czy większe. Jak wieksze to zdjęcie wysylam pediatrze.

Hej, wiesz co, moze ja mam niepopularne podejście, ale bym poczekala.
Jest lato, tu potowka, tam odcisk, tu komar, ja czekam i patrzę czy po dobie jest mniejsze czy większe. Jak wieksze to zdjęcie wysylam pediatrze.
Ja też właśnie jestem tego zdania. Nie chcę od razu lecieć do lekarza tymbardziej że żadnych innych dolegliwości nie ma... a najbardziej podejrzane wydają mi się jakieś meszki bo syn ma tylko z jednej strony buzi. Na tej co spał nie ma ani jednej plamki

Do góry