reklama
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Na całej buzi. I to zazwyczaj w podobnych miejscach, np. W okolicach oczka, na policzku. Nie ma szans, że tam dotknęło jabłko. Znaczy szansę są przy karmieniu niemowlaka no ale wiecie o co chodzi - wiem, że w tym przypadku nie dotknął dany owoc tego miejsca.Może to głupie pytanie, ale czy te plamki pojawiają się w miejscu, gdzie jabłko dotyka skóry czy na całej buzi?
Nelka85
Fanka BB :)
Ja robiłam w diagnostyce. Mają 100zł taniej.oooo tak, pakiet ALEX to jest złoto! Bratowa zrobiła swoim dzieciom taki przegląd, tam jest kilkaset alergenów do sprawdzenia i też można odczytać czy jest prawdopodobieństwo alerigii krzyżowych,
W ogóle z ciekawostek to można te badania zrobić dziecku w domu - wg mnie to super opcja, bo i czas oszczędzasz i trochę nerwów. Porposiłam bratową, żeby mi wysłała link do tej usługi i to to: Link do: Pakiet Badań na Alergie ALEX – 296 testów alergicznych na 1 wizycie
U córki wyszło bardzo dużo.
Sprawdza się też alergia krzyżowa u nas obu. Np po arbuzie kichamy i smarczemy bo mamy alergie na trawę.
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Muszę przedyskutować ten temat z pediatrą. Dziękuję za rady.Ja robiłam w diagnostyce. Mają 100zł taniej.
U córki wyszło bardzo dużo.
Sprawdza się też alergia krzyżowa u nas obu. Np po arbuzie kichamy i smarczemy bo mamy alergie na trawę.
Podziel się: