reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamki na buzi natychmiast po zjedzeniu

Może to głupie pytanie, ale czy te plamki pojawiają się w miejscu, gdzie jabłko dotyka skóry czy na całej buzi?

reklama
Może to głupie pytanie, ale czy te plamki pojawiają się w miejscu, gdzie jabłko dotyka skóry czy na całej buzi?
Na całej buzi. I to zazwyczaj w podobnych miejscach, np. W okolicach oczka, na policzku. Nie ma szans, że tam dotknęło jabłko. Znaczy szansę są przy karmieniu niemowlaka 😅 no ale wiecie o co chodzi - wiem, że w tym przypadku nie dotknął dany owoc tego miejsca.

oooo tak, pakiet ALEX to jest złoto! Bratowa zrobiła swoim dzieciom taki przegląd, tam jest kilkaset alergenów do sprawdzenia i też można odczytać czy jest prawdopodobieństwo alerigii krzyżowych,

W ogóle z ciekawostek to można te badania zrobić dziecku w domu - wg mnie to super opcja, bo i czas oszczędzasz i trochę nerwów. Porposiłam bratową, żeby mi wysłała link do tej usługi i to to: Link do: Pakiet Badań na Alergie ALEX – 296 testów alergicznych na 1 wizycie
Ja robiłam w diagnostyce. Mają 100zł taniej.
U córki wyszło bardzo dużo.
Sprawdza się też alergia krzyżowa u nas obu. Np po arbuzie kichamy i smarczemy bo mamy alergie na trawę.

Do góry