reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Plamienie

reklama
IMG_9516.jpeg

Skąd ktoś ma wiedzieć, czy Twoja wydzielina to plamenie implantacyjne? Nikt Ci przecież w macicy nie siedzi...

Nie rozumiem wstawiania zdjęć swoich wydzielin. Jeszcze nie raz z majtami widocznymi na zdjęciach.
Ludzie, to jest obleśne.
Cos cię niepokoi- idź do lekarza.
Myślisz, że to implantacyjne, zrób test w terminie miesiączki albo betę w labie.
Ale litości, po co zdjęcia wydzielin na papierze wrzucać do internetu🤮

Nie rozumiem wstawiania zdjęć swoich wydzielin. Jeszcze nie raz z majtami widocznymi na zdjęciach.
Ludzie, to jest obleśne.
Cos cię niepokoi- idź do lekarza.
Myślisz, że to implantacyjne, zrób test w terminie miesiączki albo betę w labie.
Ale litości, po co zdjęcia wydzielin na papierze wrzucać do internetu🤮
Moim zdaniem nie ma w tym nic dziwnego, dziwniejsze jest to po co wchodzisz na ten wątek skoro cie to tak obrzydza 🧐 jakbyś krwi nie widziała nigdy.

Moim zdaniem nie ma w tym nic dziwnego, dziwniejsze jest to po co wchodzisz na ten wątek skoro cie to tak obrzydza 🧐 jakbyś krwi nie widziała nigdy.
No nie, jest to dziwne i obleśne.
to nie ma nic do rzeczy, czy widziałam krew czy nie. Bo ja to jest moja krew to moja, mojego dziecka, męża czy kogokolwiek.
Jak mam zawód, w którym jest krew to ok.
Ale nie obca baba wrzuca zdjęcie swoich wydzielin, a i tak nic z tego się nie dowie.
I wyobraź sobie, że ktoś jak korzysta z aplikacji to zdjęcie takich wydzielin wyskakuje mu od razu. Czy tego chce czy nie🤷‍♀️

reklama
Do góry