reklama
Nel331
Fanka BB :)
Nie rozumiem wstawiania zdjęć swoich wydzielin. Jeszcze nie raz z majtami widocznymi na zdjęciach.
Ludzie, to jest obleśne.
Cos cię niepokoi- idź do lekarza.
Myślisz, że to implantacyjne, zrób test w terminie miesiączki albo betę w labie.
Ale litości, po co zdjęcia wydzielin na papierze wrzucać do internetu
Ludzie, to jest obleśne.
Myślisz, że to implantacyjne, zrób test w terminie miesiączki albo betę w labie.
Młodamamuśka2137
Zaciekawiona BB
Moim zdaniem nie ma w tym nic dziwnego, dziwniejsze jest to po co wchodzisz na ten wątek skoro cie to tak obrzydza jakbyś krwi nie widziała nigdy.Nie rozumiem wstawiania zdjęć swoich wydzielin. Jeszcze nie raz z majtami widocznymi na zdjęciach.
Ludzie, to jest obleśne.
Młodamamuśka2137
Zaciekawiona BB
Niestety ciężko jest stwierdzić, to może być wszystko, zarówno plamienie implantacyjne jak i początek miesiączki. Będziesz wiedziała pewnie za jakiś czas, możesz zrobić test ciążowy już pojutrze, może coś Ci wyjdzie skoro może to być plamienie implantacyjne.
Nel331
No nie, jest to dziwne i obleśne.Moim zdaniem nie ma w tym nic dziwnego, dziwniejsze jest to po co wchodzisz na ten wątek skoro cie to tak obrzydza jakbyś krwi nie widziała nigdy.
to nie ma nic do rzeczy, czy widziałam krew czy nie. Bo ja to jest moja krew to moja, mojego dziecka, męża czy kogokolwiek.
Jak mam zawód, w którym jest krew to ok.
Ale nie obca baba wrzuca zdjęcie swoich wydzielin, a i tak nic z tego się nie dowie.
I wyobraź sobie, że ktoś jak korzysta z aplikacji to zdjęcie takich wydzielin wyskakuje mu od razu. Czy tego chce czy nie
reklama
LadyCaro
a skąd ma wiedzieć, ze tu jest zdjęcie wydzieliny jak nie wejdzie?Moim zdaniem nie ma w tym nic dziwnego, dziwniejsze jest to po co wchodzisz na ten wątek skoro cie to tak obrzydza jakbyś krwi nie widziała nigdy.