reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie

oliwkaa14352

Zaangażowana w BB
Hejka ,Jestem w 6 tyg ciąży, od 3 dni mam plamienie co raz większe.
Co to może być? Bo teoche sie boje

Ostatnia edycja:
reklama
Logicznym jest ze w takiej sytuacji idziemy na izbę przyjęć lub kontaktujemy DIE z ginekologiem. Z całym szacunkiem, ale Nikt ci tu nie powie co jest przyczyna.

W 6 miesiącu ???
Jedź na szpital jeśli to trwa już 3 dni.
Matko kochana ja bym do szpitala jechała z automatu gdyby taka sytuacja się pojawiła , a nie czekała co z tego wyniknie.

Tygodniu, przepraszam jakos tak automatycznie pomyliłam
Serio trzeba wrzucać zdjęcia zakrwawionych podpasek na forum?! Jeszcze na głównej stronie 🤦‍♀️
Jeśli się coś dzieje logicznym jest, żeby jechać do szpitala, kontaktować się z lekarzem, forum Ci tutaj nie pomoże utrzymać ciąży ani postawić diagnozy.
Wraz z postępem technologii ludziom się chyba kurczą mózgi.

reklama
Nie chce Cię stresować, ale moje plamienie zaczęło się dokładnie na początku piątego tygodnia. Po jednym dniu plamienia nastąpiło krwawienie. Od razu poszłam do ginekologa. Bo badaniu USG stwierdził brak pęcherzyka ciążowego. Sprawdził jajniki oraz kazał zbadać poziom bety piatek/poniedziałek. Wzrost wskazywałby na ciąże pozamaciczna. Wtedy natychmiast mam się do niego zgłosić. Na chwilę obecną czekam na drugi wynik.
Wczoraj miałam usg i pani powiedziała że wszystko jest w porządku,
Dziecko ma 3 mm.

Do góry