reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie

PaulinaS98

Zaciekawiona BB
Dziewczyny pierwszy raz spotykam się z czymś takim jak plamienie , dziś jest mój 14 dzień cyklu , ostatni okres 29.01 . Miałyście może podobny przypadek ? Dodam że stosunek był 10 i 11 dnia cyklu.

reklama
Dziewczyny pierwszy raz spotykam się z czymś takim jak plamienie , dziś jest mój 14 dzień cyklu , ostatni okres 29.01 . Miałyście może podobny przypadek ? Dodam że stosunek był 10 i 11 dnia cyklu.
To może być przez owulacje, a może jesteś już po owulacji i masz niski progesteron, a może jeszcze coś innego. Ja po poronieniu przy każdym nowym cyklu miałam plamienia od połowy cyklu, aż do okresu (progesteron był w normie, nie wiadomo skąd te plamienia). Najlepiej udać się do lekarza i sprawdzić co tam się dzieje.

Hej, ja również w tym cyklu zauwazylam niewielkie plamienie. Dosłownie kilka różowych kropel. Zastanawiam się czy to wskazuje na początek dni płodnych czy dzień owulacji.

Do góry