reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie implantacyjne.

Niecałe dwa tygodnie temu miałam owulacje, od przedwczoraj mam skąpe uplawy brazowe a dwa dni są jasno czerwone. Z mężem sypialam regularnie, bez zabezpieczeń (nawet w śni polodne). Dodam jeszcze że to była moja pierwsza owulacje i plamienie po porodzie (9miesiecy). Nie wiem kiedy mogę zrobić test (czy on wogole jest potrzebny) a do ginekologa mam dopiero w poniedzialek. Co mogą oznaczać te uplawy?

Dziękuję za odpowiedzi.

reklama
Cześć :)
Najlepiej za kilka dni zrób sobie test domowy ale bardziej polecam lekarza obecnie kończę 6 Tc.
Wydaje mi się że tak to może byćplamienie implantacyjne. Zazwyczaj mam bolesne @ a tym razem miałam dosyć obfite krwawienie ale bezbolesne myślałam że się nie udało bo krwawienie miałam 4 dni ale wszystko rozwija się prawidłowo :) powodzenia :) daj znać jak u Ciebie :)
A ile dni po ustaniu tego krwawienia robilas test ciazowy by wyszedl pozytywny bo ja wlasnie skonczylam te plamienia trwalo 3 dni dzis juz go nie widze ale zastanawiam sie ki3ry test robic

A ile dni po ustaniu tego krwawienia robilas test ciazowy by wyszedl pozytywny bo ja wlasnie skonczylam te plamienia trwalo 3 dni dzis juz go nie widze ale zastanawiam sie ki3ry test robic
W pierwszej ciąży miałam to plamienie jakoś przez 2 dni. Ale z tego, co pamiętam, to były takie różowe ślady widoczne tylko na papierze - jakby wczesny początek okresu, ale ostatecznie okres nie przyszedł :) Testowałam dzień po tych plamieniach, jak już widziałam, że z miesiączki nic nie będzie.

Ja miałam kilka kropelek na majtkach w kolorze kawy , owulacja 17-18 dc cykl 30-31 dni test wyszedł pozytywny w tym 30-31 dniu ale nie pamietam kiedy hylo to plamienie obecnie 39+0

Do góry