reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienie Implantacyjne

weronika654

Początkująca w BB
Hej dziewczyny potrzebuję pomocy.
Czy jak przechodziłyście plamienie implantacyjne to czyliście jakiś ból jajnika albo brzucha.

reklama
W 2 ciążach miałam plamienie i w obu bezbolesne. Ilością przypominające ostatni dzień miesiączki, tylko bardziej beżowy kolor, taka kawa z mlekiem. Trwało to ok 1,5-2 doby.

Hejka poradzicie mi co robić? Według lekarza w dniu 19 października pęcherzyk 10 mam i brak owulacji od 23 przyjmowałam luteinę pod język w niedzielę 22 śluz płodny więc przytulanki były mimo wszystko. Pomimo brania luteiny 2 listopada dostałam (okres) bardzo słaby bez skrzepów i bólu jak zwykle. Jak myślicie czy mogło być to plamienie implantacyjne? Na chwilę obecną lekko różowe plamienie

reklama
Do góry