reklama
Ja ogólnie tez mam długie i nie regularne.. i mniej więcej za tydzień powinnam dostać właśnie @. Jutro pojadę kupić testU mnie występowały plamienia, około tydzień przed okresem, ale ja mam bardzo długie cykle, bo średnio 39-dniowe. Raz były to brązowe brudzenia na bieliźnie przez jeden dzień, a raz czerwona plama krwi na papierze. 2 dni po takim plamieniu byk już cień cienia na teście.
Powiem wam szczerze, że nie wytrzymałam do jutra i postanowiłam pojechać do apteki i kupić sobie test .. ale nie było mi to dzisiaj pisane .. test kosztował 10€ i na dodatek nie pokazał mi nic normalny pech .. musze się wzbronić w cierpliwość i jutro kupić w Rossmannie.
Dzisiaj zrobiłam test, wyszedł negatywny.. jest jeszcze jakaś szansa? Plamienia jeszcze nie ustąpiły, ale zauważyłam śluz który przypomina on płodny, jest możliwe że owulacja przesunęła mi się o prawie 2 tygodnie ?U mnie występowały plamienia, około tydzień przed okresem, ale ja mam bardzo długie cykle, bo średnio 39-dniowe. Raz były to brązowe brudzenia na bieliźnie przez jeden dzień, a raz czerwona plama krwi na papierze. 2 dni po takim plamieniu byk już cień cienia na teście.
Ostatnia edycja:
Mama2601
Zaangażowana w BB
Dzisiaj zrobiłam test, wyszedł negatywny.. jest jeszcze jakaś szansa? Plamienia jeszcze nie ustąpiły, ale zauważyłam śluz który przypomina on płodny, jest możliwe że owulacja przesunęła mi się o prawie 2 tygodnie ?
Dopóki nie dostaniesz okresu wszystko jest możliwe!!! Także trzymam za Ciebie kciuki
A powiedz w którym dniu cyklu jesteś?
29Dopóki nie dostaniesz okresu wszystko jest możliwe!!! Także trzymam za Ciebie kciuki
A powiedz w którym dniu cyklu jesteś?
Mama2601
Zaangażowana w BB
A ilu dniowe zazwyczaj masz cykle?
Hmm różnie ale mieszczą się w granicy 30-33 dni, w zeszłym miesiącu opóźnił mi się i mój cykl trwał 40 dni..A ilu dniowe zazwyczaj masz cykle?
Mama2601
Zaangażowana w BB
Hmm różnie ale mieszczą się w granicy 30-33 dni, w zeszłym miesiącu opóźnił mi się i mój cykl trwał 40 dni..
No to jeszcze masz parę dni ... Czekaj cierpliwie, może faktycznie Ci się owulacja przesunęła.
reklama
Jutro mam termin u ginekologa, bo trochę te plamienia mnie martwią.. zobaczymy co mi powie, mam jeszcze jeden test schowany na wszelki wypadekNo to jeszcze masz parę dni ... Czekaj cierpliwie, może faktycznie Ci się owulacja przesunęła.