reklama
Casablanca1234
Fanka BB :)
5 tydzień, brązowe
Szybko pobiegłam do lekarza na badanie i USG
Plamienia wystąpiły w dniu spodziewanej @ ?5 tydzień, brązowe
Dzisiaj w nocy obudził mnie dziwny ból podbrzusza, którego opisać nie umiem.. rano jak wstałam sikać to zauważyłam na papierze toaletowym dużo śluzu z brązową plamą, później tak samo było dużo śluzu z dwoma kropelkami ciemnej krwi, na wkładce pojawiła się jasna brązowa plama.. do miesiączki zostało mi mniej więcej tydzień… jeszcze nigdy tak nie miałam i zastanawiałam się czy mogło to być plamienie implantacyjne.
Casablanca1234
Nie pamiętamPlamienia wystąpiły w dniu spodziewanej @ ?
Bibi89
A ile jesteś po owulacji?Dzisiaj w nocy obudził mnie dziwny ból podbrzusza, którego opisać nie umiem.. rano jak wstałam sikać to zauważyłam na papierze toaletowym dużo śluzu z brązową plamą, później tak samo było dużo śluzu z dwoma kropelkami ciemnej krwi, na wkładce pojawiła się jasna brązowa plama.. do miesiączki zostało mi mniej więcej tydzień… jeszcze nigdy tak nie miałam i zastanawiałam się czy mogło to być plamienie implantacyjne.
Ciężko mi określić właśnieA ile jesteś po owulacji?
Bibi89
No to to moze być wszystko i nic. Zrób test za 2 dni, jeśli to implantacja to wyjdzie pozytywnyCiężko mi określić właśnie
Tak zrobięNo to to moze być wszystko i nic. Zrób test za 2 dni, jeśli to implantacja to wyjdzie pozytywny
reklama
Uni_Cat
U mnie występowały plamienia, około tydzień przed okresem, ale ja mam bardzo długie cykle, bo średnio 39-dniowe. Raz były to brązowe brudzenia na bieliźnie przez jeden dzień, a raz czerwona plama krwi na papierze. 2 dni po takim plamieniu byk już cień cienia na teście.