reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienia

dominika95

Zaciekawiona BB
Cześć wszystkim. Podejrzewam że taki temat już był poruszany ale bardzo się martwię i chciałabym od Was porady. Jestem w 11 tygodniu ciąży, jak dotąd wszystko przebiegało bez żadnych komplikacji. Zero mdłości, złego samopoczucia. Dzisiaj wieczorem, dosłownie przed chwilą byłam siku. Podcierając papierem zauważyłam lekko brązowe zabarwienie. Rano będę dzwonić do lekarza i umawiać się na wizytę. Chcę tylko dowiedzieć się czy to może być coś poważnego? Bardzo się martwię gdyż mam 22 lata w tym roku i to moja pierwsza ciąża.

reklama
MIałam tak samo w 14tc. Pojechałam do szpitala. Na usg okazało się, że wszystko było ok. A ja miałam zalecenie, żeby leżeć. Leżałam więc i plamienie więcej się nie powtórzyło.
Odpoczywaj :)

Hej,ja obecnie jestem w 14tyg ciąży,będąc właśnie w 11/12tyg.tez będąc w toalecie zobaczyłam na papierze nie tyle co brązowe a różowe zabarwienie. Strachu się najadlam,ale okazało się ze plamienie,tak twierdził lekarz było z szyjki macicy a na usg z dzidziusiem było wszystko ok. Oczywiście trzeba to sprawdzić i najlepiej jak najszybciej się umówić do lekarza,ale już teraz chce Cię uspokoić,że nie musi to być nic strasznego :-)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki, uspokoiłyście mnie już trochę :) mam nadzieję że i u mnie będzie wszystko w porządku z maluchem :)

Wszystko w porządku :) Jak to P. Doktor powiedziała "takie jakieś brzydkie brudy". Tabletki i dużo odpoczynku :) Cieszę się bardzo :)

reklama
Do góry