reklama
Rozwiązanie
Robiłaś test?
Jeśli nie to zrób i daj znać jak wyszło
Wczoraj robiłam test i negatywny... A okresu już 9 dzień nie ma :/
Czy w ponad 3tygodniu wczesnej ciąży mogą wystąpić skąpe jasno brązowe plamienia?
I czy w ogóle mogą pojawić się tak wcześnie jakiekolwiek objawy?
3 tc... Czyli kiedy miałaś ostatni okres?
Mogą występować plamienia, które świadczą o implantacji zarodka...
Mogą też występować plamienia w terminie spodziewanej miesiączki...
Ja miałam krwawienia i plamienia na początku ciąży, które, na szczęście, nie okazały się niczym groźnym
3 tc... Czyli kiedy miałaś ostatni okres?
Mogą występować plamienia, które świadczą o implantacji zarodka...
Mogą też występować plamienia w terminie spodziewanej miesiączki...
Ja miałam krwawienia i plamienia na początku ciąży, które, na szczęście, nie okazały się niczym groźnym
Miałam 20 lutego ostatni okres. A we wtorek i środę (12, 13) miałam właśnie te skąpe brązowe plamienia
Mogą. Może to być plamienie implantacyjne ale nie musi. Każde plamienie najlepiej skonsultować z lekarzem.
Do lekarza idę w tą środę. A jutro powinna pojawić się miesiączka, czy jest szansa że ginekolog już coś zobaczy?
Do lekarza idę w tą środę. A jutro powinna pojawić się miesiączka, czy jest szansa że ginekolog już coś zobaczy?
Tak wczesną ciąże może być ciężko lekarzowi wykryć... Ale na pewno powie, skąd to plamienie. Myślę, że nie powinnaś martwić się na zapas
A robiłaś betę z krwi?
reklama
Nie ma kompletnie żadnej szansy aby lekarz cokolwiek zobaczył na usg. W poprzednim wątku pisałaś, że masz bardzo nieregularne cykle. Zrób test albo betę.
To źle że chce się czegoś dowiedzieć? Naprawdę wyczekuje tego dziecka a ty od razu wrzucasz mnie do wora.
O zrobieniu testów nikt mi nie musi mówić bo tyle to sama wiem.
reklama
littlebabe
Fanka BB :)
Może być plamienie implantacyjne a może zwyczajnie okres się zaczyna. Jak nie zrobisz testu albo bety to ci nikt z forum nie powie czy jesteś w ciąży czy nie.
U mnie w obu ciążach takie plamienie występowało w dniach oczekiwanej miesiączki, w obu przypadkach wyglądało to jak skąpy 3 dniowy okres.
U mnie w obu ciążach takie plamienie występowało w dniach oczekiwanej miesiączki, w obu przypadkach wyglądało to jak skąpy 3 dniowy okres.