reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Plamienia wkładka miedziana

reklama
Tak teoretycznie zakładając że będzie na 32 dni ostatnio był na 28 a jeszcze wcześniej 30 a innym razem 40 oszaleje do tego czasu czy lekarz mógł coś zobaczyć dlugo robił usg 😔
Kurde.. przy takich odstępach niewiadomo kiedy miałaś owulacje..

Kurde.. przy takich odstępach niewiadomo kiedy miałaś owulacje..
Właśnie o to chodzi że nie wiadomo doktor kazał się nie denerwować . Także narazie odcinam się od neta i przestaje czytać przeróżne wpisy poczekam nie innego nie zostało jak tylko dostanę okres I zrobię betę napisze do was dzięki że jesteście buziaki 😘

Cześć dziewczyny chciałam pogadać z wami może coś mi powiecie dobrego dziś jest 25 dzień cyklu niedziela od poniedziałku miałam plamienia wczoraj tak jakby ustały i zaczął się taki bialy śluz nie rzadki taki gęstszy dziś zrobiłam test negatywny bo z innej apki wyszło że okres powinnam mieć za 4 dni rano było mi tak sucho jeżeli tak można określić poszłam spać i po przebudzeniu w łazience tak jakby okres podczas pierwszego dnia pierwszy dzień mam zawsze skapy później się rozkręca po głowie mi tak chodzi wszystko że szok już sama niewiem w każdym wyliczeniu wychodzi inaczej

Dodam jeszcze że szyjkę mam tak nisko i otwarta zawsze takie rzeczy sprawdzałam ze względu na wkładkę

Po tym cyklu który trwał aż 40 dni cykl się skrócił już dwa razy na 33 dni a potem na 28 dni już sama niewiem co myśleć kiedy wiarygodnie testować

Jednak za szybko napisalm to plamienie tylko już 7 dni mam te plamienia może to niedomoga lutealna skoro tak długo trwa kiedyś miałam cykle bez owulacyjne i jestem na diecie 1500 kalori schudłam w półtora miesiąca 6kg może przez dietę się tak wszystko pokręci

Cześć dziewczyny wiem że możeacie mnie już mieć dość ale w poniedziałek wyjełam wkładkę dziś jest 10 dzień plamień . Po obudzeniu krwi było już sporo więcej z małymi skrzepami wczoraj zrobiłam test negatywny . Czy jeżeli zrobię beta hcg w piątek 12 dni po stosunku i 14 dni po owulacji będzie już wiarygodny wynik ? Pozdrawiam was

reklama
Do góry