reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Plamienia wkładka miedziana

Dużo kobiet przeżywa podobne problemy.. to zrozumiałe ze możesz się bać, ale żyć w ciągłym strachu to bez sensu. Jeżeli tak się boisz i nie chcecie mieć więcej dzieci to czemu nie podwiążesz sobie jajników?

reklama
Dużo kobiet przeżywa podobne problemy.. to zrozumiałe ze możesz się bać, ale żyć w ciągłym strachu to bez sensu. Jeżeli tak się boisz i nie chcecie mieć więcej dzieci to czemu nie podwiążesz sobie jajników?
Na chwilę obecną nie stać mnie na taki zabieg zanam koszty konsultowałam się z klinika na Słowacji ale jak tylko będę już miała taka kwotę napewno to zrobię .

Na chwilę obecną nie stać mnie na taki zabieg zanam koszty konsultowałam się z klinika na Słowacji ale jak tylko będę już miała taka kwotę napewno to zrobię .
Z czystej ciekawości.. ile kosztuje taki zabieg?
Ja osobiście mieszkam w Niemczech i tu taki zabieg jest darmowy.

Uff to spora suma.
No niestety … oby tylko coraz gorzej nie było 🫤
Właśnie o to chodzi sama mam 13 letnią córkę i chciałabym żeby kiedyś miała lepiej i łatwiej niż ja . Ale w Polsce się nie zapowiada na zmiany a są potrzebne uzbieram na taki zabieg i wtedy będę wiedziała że mogę być spokojna 😁

Witam dziewczyny byłam dziś u lekarza i nie mam dobrych wieści na usg okazało się że wkladka się opuściła. Na usg pusto żadnych pęcherzyków ale okres dopiero za 10 dni . Za tydzień wyjecie wkładki lekarz zaproponował że na kolejnej wizycie przepisze mi tabletki anty. Kazał się nie denerwować pół roku temu wkladka była na miejscu jak trzeba . Stwierdził że przy takich cyklach aplikacja nie wyliczy wiarygodnych dni płodnych. Czy jeżeli coś by się działo zobaczyłby to na usg 10 dni przed okresem . Cała się trzęsę niewiem co robić nawet pojechałam po testy do apteki te najbardziej czułe i negatyw . Wykończę się nerwowo .....

Witam dziewczyny byłam dziś u lekarza i nie mam dobrych wieści na usg okazało się że wkladka się opuściła. Na usg pusto żadnych pęcherzyków ale okres dopiero za 10 dni . Za tydzień wyjecie wkładki lekarz zaproponował że na kolejnej wizycie przepisze mi tabletki anty. Kazał się nie denerwować pół roku temu wkladka była na miejscu jak trzeba . Stwierdził że przy takich cyklach aplikacja nie wyliczy wiarygodnych dni płodnych. Czy jeżeli coś by się działo zobaczyłby to na usg 10 dni przed okresem . Cała się trzęsę niewiem co robić nawet pojechałam po testy do apteki te najbardziej czułe i negatyw . Wykończę się nerwowo .....
Oo kurde 🫤
Kiepsko ale spróbuj myśleć o czymś innym, a na test zdecydowanie za wcześnie, jak chcesz mieć szybką i pewną pewność to idź na betę.
Czyli jeszcze 10 dni do @?

reklama
Oo kurde 🫤
Kiepsko ale spróbuj myśleć o czymś innym, a na test zdecydowanie za wcześnie, jak chcesz mieć szybką i pewną pewność to idź na betę.
Czyli jeszcze 10 dni do @?
Tak teoretycznie zakładając że będzie na 32 dni ostatnio był na 28 a jeszcze wcześniej 30 a innym razem 40 oszaleje do tego czasu czy lekarz mógł coś zobaczyć dlugo robił usg 😔

Do góry