reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienia w środku cyklu

Mag1503

Fanka BB :)
Dziewczyny potrzebuje pomocy...
Dłuższy czas staramy się o dziecko...
Jestem pod stała opieka ginekologa, mam monitoring cyklu, co miesiąc potwierdzona owulacja. Zawsze 6 dni po owulacji (20dc) zaczynam plamić aż do miesiączki. W tym miesiącu miałam zastrzyk z ovitrelle aby pęcherzyk napewno pękł, 14 dc owulacja i od 20 dc ginekolog kazał brać 2 razy dziennie duphaston na plamienia. Wczoraj 18 dc i już pojawiła się mała ilość krwi przy podcieraniu... czy któraś była w takiej sytuacji? Co robić?
Powiem szczerze ze jestem załamana, mam już dość... miałam nadzieje ze włączenie duphastonu pomoże a tu plamieniA pojawiły się dwa dni wcześniej...
Może któraś z Was była w podobnej sytuacji?

reklama
Dziewczyny potrzebuje pomocy...
Dłuższy czas staramy się o dziecko...
Jestem pod stała opieka ginekologa, mam monitoring cyklu, co miesiąc potwierdzona owulacja. Zawsze 6 dni po owulacji (20dc) zaczynam plamić aż do miesiączki. W tym miesiącu miałam zastrzyk z ovitrelle aby pęcherzyk napewno pękł, 14 dc owulacja i od 20 dc ginekolog kazał brać 2 razy dziennie duphaston na plamienia. Wczoraj 18 dc i już pojawiła się mała ilość krwi przy podcieraniu... czy któraś była w takiej sytuacji? Co robić?
Powiem szczerze ze jestem załamana, mam już dość... miałam nadzieje ze włączenie duphastonu pomoże a tu plamieniA pojawiły się dwa dni wcześniej...
Może któraś z Was była w podobnej sytuacji?
@KiedyPytam ma ten sam problem. Ręce lekarzom opadają.

Jeśli wiesz że owu masz 14dc to duphostan powinnaś zacząć brać 16dc 2 dni po potwierdzonej owu. ;)

Badałam w poprzednim cyklu w 21 dc wynosił 10 z hakiem i również były plamienia od 20 dc... [emoji2358][emoji2358]
Czyli owu miałaś. Może za mała dawkę bralas. Ja jak brałam w pierwszym cyklu 1x1 duphaston to miałam plamienia cała druga fazę a jak zwiększyłam do 2x1 to plamienia znikły i okres był co 29-30 dni.

reklama
Do góry