reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienia w połowie cyklu.

Kasia2523

Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie. Byłam wczoraj u ginekologa na kontroli po pierwszym cyklu brania clo. Tabletki zadziałały, pęcherzyk jest i we wtorek kontrola. Dzisiaj zauważyłam krew i plamy na bieliźnie. Co to może oznaczać? Jestem w środku cyklu i strasznie się boję, bo mam to pierwszy raz.. A we wtorek dopiero lekarz..

reklama
Na ulotce clo jest również informacja o skutkach ubocznych co może, ale nie musi być przyczyną:

"Bardzo często: uderzenia gorąca, powiększenie jajników. Często: ból głowy, zaburzenia widzenia (niewyraźne widzenie, plamki, migotanie - mroczki iskrzące, powidoki), nudności, wymioty, wzdęcia, gazy, dyskomfort piersi, plamienie lub krwawienie w środku cyklu. "

Witam serdecznie
Ja mam plamienia ŚRÓDCYKLICZNE (3-5dniowe )od bardzo dawna. Na usg nigdy nie było widać nic niepokojącego, hormony też w normie, różni gin twierdzili że taka moja uroda ‍♀️
Czy któraś miała podobnie i zaszła w ciążę bez problemu?
To mój 3ci cykl staran
Pozdrawiam

Na ulotce clo jest również informacja o skutkach ubocznych co może, ale nie musi być przyczyną:

"Bardzo często: uderzenia gorąca, powiększenie jajników. Często: ból głowy, zaburzenia widzenia (niewyraźne widzenie, plamki, migotanie - mroczki iskrzące, powidoki), nudności, wymioty, wzdęcia, gazy, dyskomfort piersi, plamienie lub krwawienie w środku cyklu. "
Dzięki za pomoc :) Jestem panikarą i nie pomyślałam żeby przeczytać ulotkę dokładniej.

Do góry