reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienia w ciąży

Czesc dziewczyny razem z mężem staramy sie o drugie dziecko , w piatek 17 maja zrobilam z samego rana test wyszla druga blada kreseczka powtórzyłam w sobote znow ta sama sytuacja . Ucieszylam sie bardzo ponieważ dlugo juz sie staramy i dzis powinnam dostać miesiaczke rano zrobilam kolejny test i ta druga kreska ledwo widiczna :( W dodatku mam brazowe plamienia bardzo ich malo ale sa . Miesiaczki brak dodam ze mam regularne miesiaczki juz nie pamiętam kiedy ostatni raz mi sie spóźniła. Oczywiscie jutro sie umowie na wizyte do lekarza , ale nie wiem co o tym myśleć. Czemu tak nagle na trzecim tescie prawie nie widoczna kreska ? Do tego te palmienia ..
Bardzo sie tym stresuje bo w zeszlym roku poronilam w 10tc i strasznie strasznie sie boje chyba dzis nie zasne :( Moze któraś z was miala podobne doświadczenie

reklama
Czesc dziewczyny razem z mężem staramy sie o drugie dziecko , w piatek 17 maja zrobilam z samego rana test wyszla druga blada kreseczka powtórzyłam w sobote znow ta sama sytuacja . Ucieszylam sie bardzo ponieważ dlugo juz sie staramy i dzis powinnam dostać miesiaczke rano zrobilam kolejny test i ta druga kreska ledwo widiczna :( W dodatku mam brazowe plamienia bardzo ich malo ale sa . Miesiaczki brak dodam ze mam regularne miesiaczki juz nie pamiętam kiedy ostatni raz mi sie spóźniła. Oczywiscie jutro sie umowie na wizyte do lekarza , ale nie wiem co o tym myśleć. Czemu tak nagle na trzecim tescie prawie nie widoczna kreska ? Do tego te palmienia ..
Bardzo sie tym stresuje bo w zeszlym roku poronilam w 10tc i strasznie strasznie sie boje chyba dzis nie zasne :( Moze któraś z was miala podobne doświadczenie

A wszystkie testy były tej samej firmy?

Ja też miałam słabą 2 kreskę ,ale w ten sam dzień zrobiłam bete , plamienie do 12 tyg miałam 2 razy jednorazowe ,i nie były niczym złym , może zrób sobię beta hcg i będziesz mieć pewność ?

Ja też miałam słabą 2 kreskę ,ale w ten sam dzień zrobiłam bete , plamienie do 12 tyg miałam 2 razy jednorazowe ,i nie były niczym złym , może zrób sobię beta hcg i będziesz mieć pewność ?
Jutro z samego rana pójdę i zrobię a do lekarza też pójdę, najgorsze że to weekend i musze czekać do jutra . Ta niewiedza najgorsza i te czarne myśli .

reklama
Moim zdaniem najpierw zrób betę. Lekarz i tak nic nie dojrzy na usg i wyśle Cię na badanie. Może być też tak, że rozpoczyna się poronienie

reklama
Do góry