reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienia po transferze w 4 dniu, luteina.

M

Malachmurka4

Gość
Cześć.
W czw 28.04 miałam transfer 5 dniowej blastocysty. Wczoraj o 6 zauwazyłam na papierze jasno rozówy sluz, popoludniu brazowy. Wieczorem i dziś przy aplikacji dopochowowej luteiny rownież widzę na papierze żolto-brazowa wydzieline, brązowe resztki tabletki. Moje pytanie - czy u ktorejs z Was to się zdarzylo? Jak to się skonczylo? Okres, ciaza?
Wczesniejsze dwa nieudane transfery przebiegly tak samo, beta nie drgnela. Teraz jestem obstawiona hormonami i lekami immuno....

reklama
Cześć.
W czw 28.04 miałam transfer 5 dniowej blastocysty. Wczoraj o 6 zauwazyłam na papierze jasno rozówy sluz, popoludniu brazowy. Wieczorem i dziś przy aplikacji dopochowowej luteiny rownież widzę na papierze żolto-brazowa wydzieline, brązowe resztki tabletki. Moje pytanie - czy u ktorejs z Was to się zdarzylo? Jak to się skonczylo? Okres, ciaza?
Wczesniejsze dwa nieudane transfery przebiegly tak samo, beta nie drgnela. Teraz jestem obstawiona hormonami i lekami immuno....
ja mam za sobą dwa transfery, jeden nieudany (beta nie drgnela) i drugi udany. Przy tym pierwszym zero plamień, a tez mialam luteine dopochwowa, a przy drugim w 3 lub 4 dniu po zobaczyłam na papierze czerwoną plamke krwi i byłam ba 100% pewna, ze to zarodek wypadł… Szczerze, nie mam pojecia juz sama jak powinno byc i jak jest dobrze. Ale w 7 dpt blastocysty juz mi wyszedl pozytywny test i dosc duza beta, mysle, ze jutro z rana mozesz sie juz dowiedziec co i jak. Mocno trzymam kciuki!!!! ❤️

Ja 5 dnia po transferze miałam brązowe plamienie,które trwało jeden dzień i okazało się ze to ciąża ,a plamienie było spowodowane zagnieżdżaniem się zarodka,takzwane plamienie implantacyjne,obecnie jestem w 8 tygodniu :) także nic straconego,u mnie 6 dnia po transferze beta HCG wykosiło już 34 ,więc myślę że można już sprawdzić :)

Hej 2.08 miałam transfer od 3.08 pojawia się bladoróżowe plamienie szczególnie po aplikacji luteiny a wczoraj zauważyłam dodatkowo dwie plamki kwi. Już szaleje po woli

Hej 2.08 miałam transfer od 3.08 pojawia się bladoróżowe plamienie szczególnie po aplikacji luteiny a wczoraj zauważyłam dodatkowo dwie plamki kwi. Już szaleje po woli
ja tez mialam plamienie ale pojedyncze, czerwone w udanym transferze… trzeba czekac. W 7dpt mozesz juz robic bete

Ja tez miałam plamienie tak jak pisałam po transferze i teraz 22 tydzień :) a jaki zarodek podawany ? 5 dobowy ?

reklama
Do góry