Dziewczyny miałam plamienia brązowe 8 dni przed miesiączką trwały jeden dzień na następny dzień były nornalny śluz i znów na następny dzień brązowe później nornalny śluz i wszystko się uspokoiło teraz 2 dni przed miałam różowe plamienie przy podtarciu się przezroczysty śluz z nitkami krwi i teraz znów biały nigdy tak nie miałam jak już to w dniu @ było różowe i za chwilę miesiączką czy ktoś miał tak?
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
A kiedy powinnas dostac @? Myślę że ona się raczej rozkręca, ja często mialam plamieniaDziewczyny miałam plamienia brązowe 8 dni przed miesiączką trwały jeden dzień na następny dzień były nornalny śluz i znów na następny dzień brązowe później nornalny śluz i wszystko się uspokoiło teraz 2 dni przed miałam różowe plamienie przy podtarciu się przezroczysty śluz z nitkami krwi i teraz znów biały nigdy tak nie miałam jak już to w dniu @ było różowe i za chwilę miesiączką czy ktoś miał tak?
Wczoraj powinna być zawsze mam jak w zegarkuA kiedy powinnas dostac @? Myślę że ona się raczej rozkręca, ja często mialam plamienia
Nie jeszcze nie robiłam ale myślisz że to moze byc ciąża z takim plamieniem?A robiłaś test ciążowy?
KatJak
Ja miałam zamiast okresu takie plemienia więc uwazam, że coś może być na rzeczy. Spróbuj rano zrobić test.Nie jeszcze nie robiłam ale myślisz że to moze byc ciąża z takim plamieniem?
Magda8888
Ja miałam podobnie plamienie z nitkami krwi przez jeden dzień i już mówiłam do męża że okres się rozkręca ale ustało było to ok dwa dni przed terminem @ dziś mój "okres" ma prawie 11tygodni i właśnie wisi na cyckia tamto to prawdopodobnie było zagnieżdżenie się zarodka
reklama
reklama