reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienia i brak miesiączki

iiiczka

Zaciekawiona BB
Dziewczyny miałam plamienia brązowe 8 dni przed miesiączką trwały jeden dzień na następny dzień były nornalny śluz i znów na następny dzień brązowe później nornalny śluz i wszystko się uspokoiło teraz 2 dni przed miałam różowe plamienie przy podtarciu się przezroczysty śluz z nitkami krwi i teraz znów biały nigdy tak nie miałam jak już to w dniu @ było różowe i za chwilę miesiączką czy ktoś miał tak?

reklama
Dziewczyny miałam plamienia brązowe 8 dni przed miesiączką trwały jeden dzień na następny dzień były nornalny śluz i znów na następny dzień brązowe później nornalny śluz i wszystko się uspokoiło teraz 2 dni przed miałam różowe plamienie przy podtarciu się przezroczysty śluz z nitkami krwi i teraz znów biały nigdy tak nie miałam jak już to w dniu @ było różowe i za chwilę miesiączką czy ktoś miał tak?
A kiedy powinnas dostac @? Myślę że ona się raczej rozkręca, ja często mialam plamienia

Ja miałam podobnie plamienie z nitkami krwi przez jeden dzień i już mówiłam do męża że okres się rozkręca ale ustało było to ok dwa dni przed terminem @ dziś mój "okres" ma prawie 11tygodni i właśnie wisi na cycki😉a tamto to prawdopodobnie było zagnieżdżenie się zarodka

reklama
Zrob test ,bo to ze ktoś tak mial ,nie znaczy ze u Ciebie bedzie tak samo , ja przed każdym @ mam plamienie, a potem się rozkręca, ale u Cisbiw mozs to być ciaza ,wiec tylko test da odpowiedź

reklama
Do góry