reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Mamstud, jak ja byłam na Wojska Polskiego w październiku to mi powiedziano, że już tam nie ma :confused: i przenieśli się na Podchorążych :confused::confused::confused::confused: A w którym miejscu sa na Wojska Polskiego?

W takim starym, brzydkim budynku... Zdaje się, że na tyłach jest siłownia, a blisko stacja benzynowa
Boszsz, mam nadzieję, że nie pomyliłam nazw ulic! :-)

A jak Ty się czujesz? Dzidzia kopie? :-) Też chcę dzidziusia.... :-)

reklama
Zima zaszalała :szok:
a mój synek został dziś w domu,nie poszedł do przedszkola bo niestety śniegu tyle nasypało i nawiało ,że jest go do połowy uda-autem nie dalismy rady wyjechac :szok::szok::szok:

a ja musze do lekarza-Oliwka ma jakas wysypke na brzuszku ,udach i pupci-mam tylko nadzieje ,że to uczulenie-cholera wkurza mnie to-musze prosić męża lub teścia by mnie zwieźli bo jak sie zakopie swoim autem z dziećmi to przecież szook-wolę nie ryzykować :crazy:

Magda o tak! u mnie za oknem armagedon!! Na balkon wyjść nie mogłam, po otwarci drzwi zaatakował mnie metr śniegu :-)

Mój starszy poszedł do przedszkola bo wystarczy, że przejdzie na drugą stronę ulicy :-)

A córeczka jest alergiczką? Jakiego rodzaju to wysypka?

Ja dziś jestem umówiona do alergologa na Korczaka, dodam że mieszkam na Górnym. Myślicie, że jak teraz wyjadę to zdążę? :-)

Miłego dnia Pilanki!

DSC01807.jpg

Moja Gaba miała ospę na początku roku, zresztą tuż po starszaku..:sorry2:

Wyglądało to jak na powyższym zdjęciu, pojawiają się czerwone krostki wypełnione przezroczystym płynem. Cecha charakterystyczna: mnożą się w mgnieniu oka:tak:

sa czerwone ale bez płynu-o 11 jade do pediatry wiec sie okaże-już mnie żołądek boli

Magda nie martw się, ospa to w sumie niegroźna choroba. Ale tak sobie myślę, że skoro bez płynu w środku to mi raczej na ospę nie wygląda.

Koniecznie daj znać co lekarz powiedział! A do kogo chodzicie?

Po suwaczkach widzę, że mamy dzieci w podobnym wieku :-)

Magda kawka koniecznie! :-)

Chłopcy się pobawią, a dziewczynki poplotkują :-)

Nie znam tej przychodni ale w sumie ja w Pile od niedawna i mało znam :-0

Powodzenia!

reklama
Do góry