reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

Matusia świetne te torty!

Teraz obiecane zdjęcia z roczku.
Najpierw tort, wiem nie jest taki fajny jak Wasze, trochę kiczowaty powiedziałabym nawet, ale weźcie po uwagę, że matka się starała i to jej pierwszy tort w życiu :-)
IMG_3192.jpg
nasza roczniaczka we własnej osobie, z moją mamą zwiedzają garaż
IMG_3193.jpg
i na rowerku
IMG_3200.jpg

Załączniki

• IMG_3193.jpg
    IMG_3193.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Basiek! Tort kiczowaty?! Przepiękny! Te buciki i kwiatki też sama robiłaś?:szok: Wielki brat jest pod wrażeniem;-) Ja nigdy jeszcze sama torta nie piekłam, ale nawet gdybym spróbowała to by mi takie cudo w życiu nie wyszło!:-D
A Martynka przecudna!

Matusia torty super:)

Basiekk a Twój totr jest cudowny. Własnoręcznie robiony, taki z serca:) Naprawdę ślicznie wygląda:*
KiedyMarti tak urosła?? :*

Ostatnia edycja:
oj basiek basiek!!! za ten kicz dostaniesz po dupie !!!
tort śliczniusi :-) myslałam że kupny był tak na 1rzut oka :-)
także nie masz co się dołować :-) rewleacja ...:-) Martynka śliczna i ma super leginsy :-p haha
my mamy takie same tylko że fioletowe...
:cool2:
ale te błekitne też czaderskie :rolleyes2:

jaipur a no ja tez szukałam zdjęć bo któraś napisała że fajne zdjęcia gag :-p to szukałam hah

Ostatnia edycja:
Basiekk - wspanialy tort wspanialej mamusi dla corusi! nie swirkuj :* naprawde slicznie a Marti - powtarzam - jaka duuuza! bardzo urosla, i te wloski! sliczna jest :*

reklama
Melduję, ze my w końcu też po imprezie. Ostatecznie wszystko robiliśmy w domu, bo w sobotę mieliśmy taką pogodę, że nawet nosa przez okno nie chciało się wytknąć. Nie dość, że padało przelotnie co jakiś czas, to przede wszystkim wiatrzysko takie, jakby łeb chciało urwać:no:
Impreza generalnie udana, mimo narzekań co niektórych, że Julek jeszcze nie chodzi:dry:
Najpierw zrobiliśmy tort, ciasto i kawę, a później szaszłyki, które miały być przystawką na grillu, stały się daniem głównym:-) Upiekłam je w piekarniku, podałam z sałatką i sosem czosnkowo-koperkowym i już. Dzięki temu teraz przez tydzień nic już na obiad nie muszę robić, bo musiałam wczoraj przerobić 3 kilo karkówki, które rozmroziłam z piątku na sobotę;-)
Młodzież z prezentów zadowolona:tak:
wózek, który Wam ostatnio pokazywałam, że kupiliśmy jako prezent od dziadka (czerwony): TRAVEL BABY DESIGN 2012 +pokrowiec +folia W-WA (2362521333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jeździk (niebieski): Baby Mix Pojazd Crazy Rider jeździk pchacz 4kolory (2379717268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
basen: BESTWAY Basen Pirat Viking plac zabaw statek (2316550685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
rower (za namową Hope:)): http://allegro.pl/smoby-trojkolowy-rowerek-be-fun-confort-mixte-hit-i2336852706.html
oprócz tego kapok na żaglówkę, piaskownica własnoręcznie zrobiona przez tatę i pieniążki:)
Zdjęcia wstawię z domu wieczorem:)

Aha, Julek najpierw zainteresował się książką, później chwycił różaniec (ku niezadowoleniu zgromadzonych:))

Ostatnia edycja:
Do góry