reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze urodzinki... przygotowania, prezenty , potrawy :-)

Matusia świetne te torty!

Teraz obiecane zdjęcia z roczku.
Najpierw tort, wiem nie jest taki fajny jak Wasze, trochę kiczowaty powiedziałabym nawet, ale weźcie po uwagę, że matka się starała i to jej pierwszy tort w życiu :-)
IMG_3192.jpg
nasza roczniaczka we własnej osobie, z moją mamą zwiedzają garaż
IMG_3193.jpg
i na rowerku
IMG_3200.jpg

Załączniki

• IMG_3193.jpg
    IMG_3193.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Basiek! Tort kiczowaty?! Przepiękny! Te buciki i kwiatki też sama robiłaś?:szok: Wielki brat jest pod wrażeniem;-) Ja nigdy jeszcze sama torta nie piekłam, ale nawet gdybym spróbowała to by mi takie cudo w życiu nie wyszło!:-D
A Martynka przecudna!

Matusia torty super:)

Basiekk a Twój totr jest cudowny. Własnoręcznie robiony, taki z serca:) Naprawdę ślicznie wygląda:*
KiedyMarti tak urosła?? :*

Ostatnia edycja:
oj basiek basiek!!! za ten kicz dostaniesz po dupie !!!
tort śliczniusi :-) myslałam że kupny był tak na 1rzut oka :-)
także nie masz co się dołować :-) rewleacja ...:-) Martynka śliczna i ma super leginsy :-p haha
my mamy takie same tylko że fioletowe...
:cool2:
ale te błekitne też czaderskie :rolleyes2:

jaipur a no ja tez szukałam zdjęć bo któraś napisała że fajne zdjęcia gag :-p to szukałam hah

Ostatnia edycja:
Basiekk - wspanialy tort wspanialej mamusi dla corusi! nie swirkuj :* naprawde slicznie a Marti - powtarzam - jaka duuuza! bardzo urosla, i te wloski! sliczna jest :*

reklama
Melduję, ze my w końcu też po imprezie. Ostatecznie wszystko robiliśmy w domu, bo w sobotę mieliśmy taką pogodę, że nawet nosa przez okno nie chciało się wytknąć. Nie dość, że padało przelotnie co jakiś czas, to przede wszystkim wiatrzysko takie, jakby łeb chciało urwać:no:
Impreza generalnie udana, mimo narzekań co niektórych, że Julek jeszcze nie chodzi:dry:
Najpierw zrobiliśmy tort, ciasto i kawę, a później szaszłyki, które miały być przystawką na grillu, stały się daniem głównym:-) Upiekłam je w piekarniku, podałam z sałatką i sosem czosnkowo-koperkowym i już. Dzięki temu teraz przez tydzień nic już na obiad nie muszę robić, bo musiałam wczoraj przerobić 3 kilo karkówki, które rozmroziłam z piątku na sobotę;-)
Młodzież z prezentów zadowolona:tak:
wózek, który Wam ostatnio pokazywałam, że kupiliśmy jako prezent od dziadka (czerwony): TRAVEL BABY DESIGN 2012 +pokrowiec +folia W-WA (2362521333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jeździk (niebieski): Baby Mix Pojazd Crazy Rider jeździk pchacz 4kolory (2379717268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
basen: BESTWAY Basen Pirat Viking plac zabaw statek (2316550685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
rower (za namową Hope:)): http://allegro.pl/smoby-trojkolowy-rowerek-be-fun-confort-mixte-hit-i2336852706.html
oprócz tego kapok na żaglówkę, piaskownica własnoręcznie zrobiona przez tatę i pieniążki:)
Zdjęcia wstawię z domu wieczorem:)

Aha, Julek najpierw zainteresował się książką, później chwycił różaniec (ku niezadowoleniu zgromadzonych:))

Ostatnia edycja:
Do góry