Jakieś 8-10 dpoNo ok. Ale ile około mogło minąć dni od potencjalnej owu do dni w których bolał Cię brzuch jak na @? Mnie, tak jak pisałam, dziwny skurcz macicy chwycił w nocy (około 6-7 dnia po dniach płodnych - owu nie wiem kiedy była). Pobolalo z przerwami w kolejny dzień i dziś jest ok
reklama
Dżasta1111
Fanka BB :)
Dziękuję za odpowiedź. W takim razie czekam cierpliwie na swoja kolej. Jutro/dziś rano mam zamiar zrobić kolejny test o czułości 10. Jeśli wyjdzie - to czekam do 24 listopada - terminu @Jakieś 8-10 dpo
Dziękuję bardzo u mnie jeszcze około 3-4 dni do @ mam nadzieję że jednak nie przyjdzie brzuch dalej boli jak na @ gorączka była przez dwa dni i już później się to nie powtórzyło tylko że mam jakieś takie dziwne uczucie że jednak się znowuż nie udałoObjawy o, których piszesz mogą być właśnie objawami zagniezdzenia. Trzymam kciuki[emoji4]
Ostatnia edycja:
Czytałam że czasami test wychodzi pozytywny nawet dopiero do kilku dni po terminie @ także jakaś nadzieja jeszcze jest mam nadzieję że ci się uda dalej będę trzymała za ciebie mocno kciuki2 dzień
SleepingBeauty
Fanka BB :)
Uda wam się dziewczyny
Witam. Jestem 10 dni po owulacji, ostatnio zauważyłam, że moje piersi są znacznie większe, bolesne po zewnętrznej stronie i brodawki są od czasu do czasu większe i zaczerwienione, a wspomnę jeszcze, że występują na piersiach widoczne żyły, występują dość często wzdęcia i ostatnio często biegam do toalety. Cykle mam regularne bo 30 dniowe. Czy to co u siebie zaobserwowałam może o czymś świadczyć? Nie wmawiam sobie niczego, dopiero teraz zauważyłam u siebie, że coś może się dziać. Ciąży nie wykluczam ponieważ z partnerem stosujemy stosunek przerywany. Czy ktoś miał podobne objawy i wyszło, że to ciąża? Z góry dziękuje za odpowiedz
natalia1826
Zaangażowana w BB
Tez miałam tak z piersiami w ciąży, ale zauważyłam to dopiero jak się dowiedziałam o ciążyWitam. Jestem 10 dni po owulacji, ostatnio zauważyłam, że moje piersi są znacznie większe, bolesne po zewnętrznej stronie i brodawki są od czasu do czasu większe i zaczerwienione, a wspomnę jeszcze, że występują na piersiach widoczne żyły, występują dość często wzdęcia i ostatnio często biegam do toalety. Cykle mam regularne bo 30 dniowe. Czy to co u siebie zaobserwowałam może o czymś świadczyć? Nie wmawiam sobie niczego, dopiero teraz zauważyłam u siebie, że coś może się dziać. Ciąży nie wykluczam ponieważ z partnerem stosujemy stosunek przerywany. Czy ktoś miał podobne objawy i wyszło, że to ciąża? Z góry dziękuje za odpowiedz
Dziękuje za odpowiedzTez miałam tak z piersiami w ciąży, ale zauważyłam to dopiero jak się dowiedziałam o ciąży
I jak tam dzieje się coś z tą @ czy dalej jej nie masz ?2 dzień
reklama
natalia1826
Zaangażowana w BB
Dalej nie mam... nie wiem czy to coś z miesiączka ale po tym porodzie miałam od samego początku jak w zegarku... testy negatywne ale może mi się owalucja coś poprzesuwała i później doszło do zapłodnienia i narazie nie wykrywa test, nie wiem... na betę nie mam co iść narazie bo mam w pracy grafik zawalony i pracuje od 7 do 19 ... poczekamy zobaczymy, za pare dni znowu zrobię testI jak tam dzieje się coś z tą @ czy dalej jej nie masz ?
Podziel się: