- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zuzia ten fartuch to cos w rodzaju szelek tylko z przodu jest taka wlasnie fartuchowata plaszczyzna z bardzo mocnej tkaniny zeby jak dzidzi badzie sie poruszac wygodnie jej bylo no i zeby sie nie wyplatala ni i w razie upadku mozna podciagnac do gory i nisc sie nie wpija,nie urywa itp...,ma z tylu zapiecie na krzyzak trzymadlo jest przyczepione metalowymi karabinczykami,no i mozna tez przypinac tym dzidzie w knajpie w takich krzeselkach do karmienia.A co ja bede tlumaczyc.zamieszcze foto.:-) zamierzam tego tez uzywac potem do nauki jazdy na snowboardzie,lyzwach,wrotkacs,nartach.a tej zimy bedziemy Franka do sanek przypinac aby podczas spaceru nie wyskoczyl ;-)
czarownica
Fanka BB :)
tez dzis kupilam szelki ale gorsze od twoich!! i materac kupilam do wozka bo w nim tak niewtgodnie krzywo masakra dzis bym juz inny wozek kupila!!
czarownica no niestety czasem tak jest....:-( Moim chybionym zakupem byla chusta do noszenia malucha a potem nosidelko.Ani jedno ani drugie w naszym przypadku nie zdalo egzaminu....:-( leza i sie kurza.....
Czasem w sklepie cos wyglada rewelka a w praktyce wychodzi co innego...
Wozkow przetestowalam kilka, jak dla mnie i pewnie wiekszosci mam nie ma idealnego.....:-( :-( :-(
Czasem w sklepie cos wyglada rewelka a w praktyce wychodzi co innego...
Wozkow przetestowalam kilka, jak dla mnie i pewnie wiekszosci mam nie ma idealnego.....:-( :-( :-(
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Buba - to ja mam takie zwykłe szelki, jeszcze po Karolince, przy niej baaardzo nam się przydały, a jak obserwuję wyczyny Kubusia, to pewnie teraz też się przydają;-).
U nas nosidełko też się nie przydało i leży w szafie, a i wózek ma swoje wady, ale idealnego chyba nie ma.
Czarownica - a jakim wózkiem jeździsz Jeszcze głębokim, czy spacerówką.
U nas nosidełko też się nie przydało i leży w szafie, a i wózek ma swoje wady, ale idealnego chyba nie ma.
Czarownica - a jakim wózkiem jeździsz Jeszcze głębokim, czy spacerówką.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
buba swietne szelki gdzie je dorwalas
vici
mama Victor´a & Raphael`a
dzieki buba ale do warszawy mam spory kawalek z austrii ;-)
ale poszukam tu moze znajde bo widzialam tu ta firme mam nawet pare rzeczy i jestem zadowolona
ale poszukam tu moze znajde bo widzialam tu ta firme mam nawet pare rzeczy i jestem zadowolona
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: