reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze buciki

Minozka, widzę że nasze dzieci sa w podobnym wieku. Mój syn chodzi do przedszkola z Emilką - to jego wielka miłość.

reklama
z butkami jest roznie.. pierwsze buty kupilam malej na jesien i o dziwo rozmiar 23! duża z niej dziewczynka :)
No teraz patrzyłam już za butkami na zimę no i 23 juz za małe są .. no ale to pewno przez to też że zimowe butki są grubsze także 24-25 tylko pasują na nią.
A co do tego że dziecko podwija paluszki trzeba położyć stópkę dziecka na całej dłoni i tak wsadzać do butków powinno to pomóc. Moja mała jakoś lubi jak jej butki zakładam i nie kurczy paluszków, a nawet sama już próbuje je ubierać :). Pozdrawiam

Do góry