reklama
ja synkowi nie zakladalam zadnych kapci, po domu chodzil na bosaka lub w skarpetkach antyposlizgowych, tak jest lepiej dla stopy na zewnatrz pierwsze buciki mial z bartka, porzadne i dobrze zrobione, specjalnie pod maluchy stawiajace pierwsze kroki
Jak dziecko zaczyna chodzić samodzielnie to jak najbardziej można się rozglądać za bucikami, bo przecież po dworze w skarpetkach chodzić nie będzie, a chodzące dziecko w wózku raczej cały czas nie wysiedzi Mi podobają się buciki ze strony Link do: Ministore to prozdrowotne obuwie i odzież dla dzieci widziałam w zakładce profilaktyczne prześliczne buciki które dbają o prawidłowy rozwój stópki dziecka.
drogie Mamusie, jestem tutaj nowa. specjalnie zalozylam konto by rozwiac pare watpliwosci ktore nie pozwalaja mi spokojnie spac. mam 5 mies bąbla. idzie jesien, gdy idziemy na spacerek zakladam mu skarpeteczki. chcialabym buciki ale moj bobo podwija paluszki i ma pietke jakby do tylu (wydaje mi sie ze kazdy bobas tak ma w tym wieku) i ciezko mu zalozyc jakiekolwiek buciki. jest to maly fashionata wiec buciki byly by uzupelniniem jego outfitow. co polecacie? może jakies na rzepy zeby latwiej bylo zakladać? jak to bylo u was? stopke ma 11 cm wiec nie taka mala. pozdrawiam was i zycze wszystkim milego dnia!
Kochana, w takim przypadku spróbuj ekoTuptusie, mogę je polecić (tobie też thathi) - one są mięciutkie i dopasowują się do stópki więc nie będzie problemu z założeniem. Poza tym mają masę różnych wzorów, na pewno wybierzesz coś dla was, ja swoim córeczkom kupowałam po kilka par (są dosyć przystępne cenowo na szczęście
reklama
dziękuje za wszystkie odp. ja pytałam o pierwsze buciki niechodki jestem tu nowa i mogłam od razu dopisać w temacie ale i tak dostałam dużo cennych rad jak już mój brzdąc zacznie chodzić to skorzystam z waszych uwag
Podziel się: