reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwsze badania

Marta, mnie bardziej zaskoczylo ze on Ci chce usg zrobic dopiero w kwietniu, troche to pozno jak na moj gust...

reklama
No wiem własnie. Jeszcze z nim pogadam na wizycie w lutym - dlaczego tak późno, że mnie to niepokoi... Zobaczymy. On prowadził moją poprzednią ciążę i byłam zadowolona - wtedy pierwsze usg miałam w 12 tyg.

to bardzo ważne mieć zaufanie do lekarza. Ja się jeszcze na moim nie zawiodłam i bardzo mu ufam. Dziś będę miała nawe wyniki toxo. Mam nadzieję ,że będą lepsze od tych poprzednich.

Margolis, powinno być dobrze, tym bardziej, że już raz przez to przeszłaś. Daj znać koniecznie jak już będziesz wiedziała jak wyszło.

Margolis, prosze pisz wszystko od razu co i jak wyszlo! Ja dzis odbieram wszystkie swoje... Juz sie boje...

Jestem szczęśliwa! Powtórka IgM wyszła dalej dodatnia ale niższa - znak że spada! :D A awidność też wskazuje na cofanie się zarazy! :D Będę chyba robić jeszcze jakąś izolację antygenu tego diabelstwa co powinno dać już najrzetelniejszy z możliwych wynik co do stanu tej mojej toxoplazmozy. Idę jeszcze skonsultowac to dziś z lekarzem. Dam znać co powie. Pa

No to się cieszymy ;DMarglisiu

Joaś,jasne,że zawsze sa dwie strony medalu.Dobrze,że w Twoim przypadku wczesne usg pomogło.I wiesz,dobrze,że masz mądrego lekarza,bo mojej koleżance jak wyszedł krwiak to kazał usunąć......,ale ona się nie poddała i ma dzidziusia:)także trzeba byc dobrej mysli:0licho wie co u mnie wykarze usg?......

Margolis, dobrze ze wszystko zmirza w dobrym kierunku!

U mnie wyniki dobre, tylko jeden mnie niepokoi. Jesli chodzi o przeciwciala rozyczkowe. Jakis wysoki wskaznik. Ale jutro sie wyjasni. I to juz rano. O 8.40 mam wizyte u gina.

reklama
No i jestem po wizycie cala szczesliwa :)!

Krwiak sie mniejszyl o 50% i ma teraz 2cm, jest poza lozyskiem, w innym rogu niz dzidzia, ale musze sie nadal oszczedzac. Wiecej lezec niz nosic itd. Wyniki mam dobre i na nastepna wizyte nie musze nic robic chyba, ze chce mocz ogolny. Cisnienie i wszystko inne w normie.

Dzidizulek rosnie jak na drozdzach, ma 2cm i ma sie niezle. Widzialam pepowinke. Moj maz jest szczesliwy, bo widzial tez potomka/potomkinie i sie wzruszyl. Nie chce czeka kolejnych 3 tygodni na to, aby pochwalic sie rozwojem naszej rodziny.
Kolejna wizyta 13 lutego.

Do góry