reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsza wizyta w klinice niepłodności

reklama
Niekoniecznie może trzeba podrasować :-)
A wy do zwykłego lekarza czy do androloga idziecie ?
Maz byl zrobić badanie nasienia i suplementy dal zwykły ginekolog. Mąż byl też u urologa gdzie mial usg i ok jest. Szukam kliniki bo problem leży głównie u mnie ponieważ mam pcos i nie dzialaja na mnie leki w dawkach końskich clostilbegyt, letrozol potrzeba tu zastrzyki na owulacje ponieważ po tabletkach nic sie nie dzieje. Biore różne zestawienia i dawki lekow i w ciągu poltorej roku mialam tylko 3 owulacje wiec czas ucieka... Zastrzyki powinny pomoc na owulacje ale to już w klinice..

Maz byl zrobić badanie nasienia i suplementy dal zwykły ginekolog. Mąż byl też u urologa gdzie mial usg i ok jest. Szukam kliniki bo problem leży głównie u mnie ponieważ mam pcos i nie dzialaja na mnie leki w dawkach końskich clostilbegyt, letrozol potrzeba tu zastrzyki na owulacje ponieważ po tabletkach nic sie nie dzieje. Biore różne zestawienia i dawki lekow i w ciągu poltorej roku mialam tylko 3 owulacje wiec czas ucieka... Zastrzyki powinny pomoc na owulacje ale to już w klinice..
A po co zdrowemu mężczyźnie usg? Wszystkie wyniki ilość, ruch, morfologia w normach?
Jeżeli to tylko PCOS to powinno szybko wszystko pójść :-) i sprawnie.

A po co zdrowemu mężczyźnie usg? Wszystkie wyniki ilość, ruch, morfologia w normach?
Jeżeli to tylko PCOS to powinno szybko wszystko pójść :-) i sprawnie.
Mogę wstawić tu wyniki męża? Zerkniesz? Patrze i widze ze były robione na koniec 2021 roku wiec zrobimy nowe badanie przed wizytą w klinice. Ja musze zrobić amh w takim razie, tarczyce zawsze mialam dobra i badanie droznosci tez mialam. Szczerze mowiac licze na to ze dzięki zastrzyka uda nam sie zajsc w ciaze naturalnie... Ale kazda opcje zaplodnienia biore pod uwagę

Mogę wstawić tu wyniki męża? Zerkniesz? Patrze i widze ze były robione na koniec 2021 roku wiec zrobimy nowe badanie przed wizytą w klinice. Ja musze zrobić amh w takim razie, tarczyce zawsze mialam dobra i badanie droznosci tez mialam. Szczerze mowiac licze na to ze dzięki zastrzyka uda nam sie zajsc w ciaze naturalnie... Ale kazda opcje zaplodnienia biore pod uwagę
Widocznie lekarz stwierdził cos nie tak skoro kazal sie udac na usg męża

Wyślij na priv
Edit: możesz tez tutaj jeżeli nie ma problemu.

.

Załączniki

• IMG_20220829_191252.jpg
    IMG_20220829_191252.jpg
    184,3 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry