G
goszczaca
Gość
Hej. Dziewczyny poradzcie mi co kupić na pierwszą taką wizytę. Dla chłopca i dziewczynki. Tak przeglądam w Internecie i nie wiem ubranka, maskotki pampersy... nie wiem już co będzie najlepsze:/pomocy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tymi ubraniami może być różnie bo te dwie dziewczyny mają bardzo dużo osób wokoł siebie które dały ubranka po swoich dzieciach. Myślałam że danie pampersow to trochę taki obciach.Z punktu widzenia przyszłej mamy mogę śmiało powiedzieć, że pampersy Ewentualnie ubranka, ale już takie większe (3-6, 6-9 m-cy), może jakiś kocyk, albo podpytaj rodziców może nie mają maty edukacyjnej, karuzelka do łóżeczka, może coś innego potrzebują
A tymi ubraniami może być różnie bo te dwie dziewczyny mają bardzo dużo osób wkoło siebie które dały ubranka po swoich dzieciach. Myślałam że danie pampersow to trochę taki obciach.