reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwsza @ po porodzie

No jeszcze nie sama Maryś ;), z tego co widzę to na pewno ja i Ywka jeszcze jesteśmy i... zuch ???

reklama
a ja tam dobrze znoszę @ i nie zazdoszczę, bo w ten sposób chociaż mam nad swoim cyklem kontrolę i wiem, że wszystko wróciło do normy :) no i tabletki mogłam zacząć brać ;D precz z gumkami nareszcie ::)

A ja dostałam pierwszą @ 1 listopada i juz poszło. Mam pytanie, też Was "wysypuje" przed okresem??? Bo mnie tak i juz mam tego dość, myslałam że jak skończę nascie to będę miała z tym spokój a tu juz bliżej 30.....

Monika mnie wysypywało przed, teraz jeszcze nie wiem jak to będzie, szczerze mówiąc byłam już ostatnio prawie pewna że coś będzie i nic ??? przeszło bokiem. Ja się na razie nie niepokoję póki karmię nie ma co bić na alarm, choć nie spodziewałąm się że będę miała taaaaaaaaaką przerwę  :p

reklama
Do góry