Ja dostałam okres równo dwa miesiące po porodzie, ale ja nie karmię piersią, jednak jeszcze podczas karmienia nie dość, że do 6 tygodnia miałam ciągłe plamienia to później przy większych upałach zdarzały mi się jednodniowe krwawienia.
reklama
czesc
bez polskich liter bo oliwia lezy mi na reku
tez biore cerazette od dwoch tygodni a po tygodniu brania dostalam okres. na razie nie tyje ale jak zauwaze to tak jak basia odstawie.dotej pory nie przytylam po zadnych tabletkach antykoncepcyjnych wiec mam nadzieje ze po tych tez nie przytyje. basiu a jak u ciebie z waga?? tez wzrosla czy tylko brzuch ci wydelo??
bez polskich liter bo oliwia lezy mi na reku
tez biore cerazette od dwoch tygodni a po tygodniu brania dostalam okres. na razie nie tyje ale jak zauwaze to tak jak basia odstawie.dotej pory nie przytylam po zadnych tabletkach antykoncepcyjnych wiec mam nadzieje ze po tych tez nie przytyje. basiu a jak u ciebie z waga?? tez wzrosla czy tylko brzuch ci wydelo??
Dorin
mama maj 05/sierpień 07 Wrześniowe mamy'07
A juz dostałam drugi raz okres
Dorin
mama maj 05/sierpień 07 Wrześniowe mamy'07
Monia - nie martw sie to normalne, ze jeszcze nie masz, jak karmisz piersią. Mnie gin powiedzial, ze powinnam dostac po 6-9 miesiacach po porodzie jak karmie piersią, a ja tu juz dwa razy mialam
No i ja wczoraj dostałam @ po raz drugi. Popraednia była 15 sierpnia, teraz 14 września. Widzę pozytywną prawidłowość. A i nic mnie nie boli !!! z tego się cieszę ogromnie bo zawsze dosyć pmocno to odczuwałam. Wczoraj tylko poczułam przez chwilę jakiś taki dziwny ból-nie-ból, coś w okolicy jajników chyba. To pewnie przepowiadające było.
reklama
Isska
Majowa mamusia 2005 :)
ewka nie masz sie co martwic!!! Widocznie nalezysz do grona tych wybranych ktore dostana pozniej ta pierwsza. moja kumpla dostala pierwsza dopiero w 1,5 roku po porodzie : : :. Ja juz mam 3 za soba. I widze poprawe. przed porodem bardzo mnie bolalo, a teraz nawet nie wiem ze mam. oby tak bylo dalej!!!
Podziel się: