reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwsza @ po porodzie

no ja niestety znowu @ i to jaka, jak nigdy, myslałam w pewnym momencie że mam jakiś krwotok i pojade do szpitala

reklama
a mnie się spóźnia @ już 7 dni!!!!!!!!! Brałam Cerazette i po nich mogło nie byc okresu, ale już ich nie biore. Nie wiem co mam o tym wszystkim myślec. W piatek zrobilam test i wyszedl negatywnie, ale i tak stracha mam!!!! :-[ :-[

Zuchu w sumie na kilka dni przed przewidywanym terminem @ byłam u mojego lekarza i bylo wszystko oki. wiec tak bede czekac!!!

Avocado no własciwie to nie wiem czy fajnie (chociaż bardzo wygodne) bo się zaczynam zastanawiać czy to normalne (ciążowych obaw na szczęście nie mam) ale jestem zbyt leniwa żeby iść do gina.

A mnie z tym dobrze. Im dłużej bez okresu, tym mniejsze ryzyko zachorowania na raka piersi i szyjki macicy (zdaje się). Chodzi o hormony, więc ja się nie matwię. Jedyne co mnie niepokoi, to że mogę zostać kompletnie zaskoczona w najmniej odpowiednim momencie (np. na ważnym spotkaniu w pracy w białych spodniach). 13 sierpnia stuknie mi 2 lata bez miesiączki. DWA LATA!!!

reklama
Do góry