reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Tak zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem to nie przez Bebilon... Bo wydaje mi się, że ta wysypka na pupci jakoś zbiegła się z rozpoczęciem podawania mieszanki Filipowi...
Może teraz kupię np. Bebiko i zobaczę?
Może teraz kupię np. Bebiko i zobaczę?
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Zaraz dzwonię do Marcina, niech kupi po drodze z pracy jakieś inne pieluszki i zoabczy jakie dadzą połączenie z Linomagiem - może to te Pampersy...?
Kaśka, pomyślałam, że to od Bebilonu, ale nie, że szkodzi w ogóle, tlyko może inna kupa i siku po nim jest i to powoduje wysypkę, dziś pupcia jest już prawie ok, ale za to teraz poszlo na jajeczka i ciałko nad siusiaczkiem...
Kaśka, pomyślałam, że to od Bebilonu, ale nie, że szkodzi w ogóle, tlyko może inna kupa i siku po nim jest i to powoduje wysypkę, dziś pupcia jest już prawie ok, ale za to teraz poszlo na jajeczka i ciałko nad siusiaczkiem...
felqua
Fanka BB :)
Jaskowi tez sie przyplataly jakies zmiany skorne na jajkach-ala liszaj-ale wyleczylismy go tormentiolem-bo nic innego nie dzialalo. Z chusteczek uzywamy te z Johnsona-z aloesem, raz kupilam dzidziusia z cleanica-i Jas dostal natychmiast uczulenia. Natomiast co do pieluch to biedronkowe byly ok- a ostatnio uczulil sie troche na cien z lidla-wiec stosujemy tylko pampersy.
A
azik
Gość
jeżeli zorbił sie alla liszaj - to nalezy wysuszać np sudokremem lub maścią cynkową, jak najczesciej wietrzyć i myć w krovhmalu alub w kryształąkach nadmanganianiu potasu...
linomag w tym momencie zaczął pogarszać stan skóry Bartusia
my już powoli powoli dochodzimy do łądnej pupci...
skrzywdziłam malucha, za długo czekałam
linomag w tym momencie zaczął pogarszać stan skóry Bartusia
my już powoli powoli dochodzimy do łądnej pupci...
skrzywdziłam malucha, za długo czekałam
Zuzia24
u nas tez na sisioszce to prawdopodobnie grzybek i stosuje dwa razy na dzien clotrimazolum i jak przez weekend nie przejdzie to ide do lekarza po jaks inna masc (((
a co do pieluch to ja juz nie eksperymentuje bo raz Zuzi kupila tansze pieluszki i dostala uczulenia wiec teraz uzywany tylko Pampersow
a co do pieluch to ja juz nie eksperymentuje bo raz Zuzi kupila tansze pieluszki i dostala uczulenia wiec teraz uzywany tylko Pampersow
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Marcin kupił dziś inne pieluszki - Happy - jak nic to nie da to w poniedziałek idę do lekarza.
reklama
karolkaz
Catherinka- wiesz ja także zauważyłam że Antoś ma taką dziwną skórę po nowych pieluszkach:-( kilka dni temu kupiłam pieluszki Pampersa i to jest powód, wcześnij były Happy i było okMarcin kupił dziś inne pieluszki - Happy - jak nic to nie da to w poniedziałek idę do lekarza.
Podziel się: