aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
ROSNA MI WLOSY NA BRZUCHU!!! Na gornej czesci brzucha, bo na dolnej (ponizej pepka) to zawsze jakies pojedyncze mialam, ale te u gory?? No ladnie. Niedlugo to kurcze cala sie bede musiala golic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
, wczoraj miałam lekkiego doła co do mojego wyglądu (brzuszek) w łóżku. Podczas bara bara nie jestem tak sprawna jak wcześniej i mam wrażenie, że wyglądam jak słonica. Mężulek trochę się natrudził wybijając mi to z głowy, ale chyba do końca mu się nie udało...
ja mialam tak samo wczoraj:-( gruba jestem i tyle:-( ,a co do mojej pipki to normalnie nie wiem juz jak wyglada widac tylko wielki busz,ktory staram sie czasami zmniejszyc przy pomocy lusterka