reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękne? hmm a jak my siebie odbieramy?

ROSNA MI WLOSY NA BRZUCHU!!! :szok: Na gornej czesci brzucha, bo na dolnej (ponizej pepka) to zawsze jakies pojedyncze mialam, ale te u gory?? :eek: :baffled: No ladnie. Niedlugo to kurcze cala sie bede musiala golic.

reklama
Aph ja mam to samo:szok: Ale ja to w ogóle mam chyba więcej hormonów męskich, bo mam za dużo owłosienia. Może jak urodzę to już przestanę mieć problemy z taką ilością włosów na nogach :confused:

, wczoraj miałam lekkiego doła co do mojego wyglądu (brzuszek) w łóżku. Podczas bara bara nie jestem tak sprawna jak wcześniej i mam wrażenie, że wyglądam jak słonica. Mężulek trochę się natrudził wybijając mi to z głowy, ale chyba do końca mu się nie udało... :no:

ja mialam tak samo wczoraj:-( gruba jestem i tyle:-( ,a co do mojej pipki to normalnie nie wiem juz jak wyglada:-D widac tylko wielki busz,ktory staram sie czasami zmniejszyc przy pomocy lusterka:laugh2:

A mi wszyscy mówią że wyglądam pięknie, i sama też się tak czuje:-) z rostępami czy bez i z tymi kilogramami:-) Najważniejsze że podobam się mojemu mężowi:-) :tak:

ja na siedząco jeszcze jestem w stanie zobaczyć co nieco u siebie, na leżąco to nie ma szans, chyab ze w lusterku. problem jest przy próbie ogolenia sie:eek: . chyab niedługo zatrudnie męża z maszynką do strzyżenia:-D

ale ogólnie uwazam ze jestem piękna i wogóle:-p . mój mąz mnie w tym utwierdza, za co jestem mu wdzięczna:tak:

i chciałam jeszcze dodac, ze każda styczniówka 2007 jest PIĘKNA i POWABNA!!
zapamiętac to sobie na zawsze :-)

Elżbietka POPIERAM! Każda z nas jest najpiękniejsza, bo nosimy w sobie nasze skarby.

Ja też będę musiala za jakiś czas zatrudnić Maćka do golenia. Sam się nie goli, bo nosi brodę, więc może golić mnie :-D

reklama
POPIERAM ELŻBIETKĘ

A co do pipki to ja już zapomniałam jak ona wygląda:zawstydzona/y: A golić się to muszę się z lusterkiem ;-)
Do porodu Sandrunią golił mnie właśnie Tomek :tak:

Do góry