reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna Mama :)

Matylda ja też sie zastanowiałam nad spódnicą ale mam 2 sukieneczki i bardziej zależało mi na spodniach oczywiście że zdam relację jak już bede miała paczkę.

Ja kupiłam przez allegro suknie ślubną bez wcześniejsego mierzenia tylko próbki materiału zamawiałam, i byłam bardzo zadowolona i mam nadzieję że teraz też bede zadowolona ze spodni.

reklama
Ja też czekam na opinie w sprawie zakupionych na allegro ciuszków :-).
Nigdy nie kupowałam ubrań przez internet, zawsze się bałam, czy odpowiednio dobiorę rozmiar :baffled:. Koleżanka kupowała kiedyś garnitur w sklepie internetowym, niby była podana tabela wymiarów, ale okazało się że garniak o 2 nr za duży i leżał na niej jak worek :baffled:.
Z drugiej strony te ciążowe ciuszki w normalnych sklepach są w kolosalnych cenach :szok:, więc gdyby tak te z allegro dobrze leżały, rozmiar faktycznie byłby taki, jak podają w tabelach, to chyba się skuszę ;-).

Ja z własnego doświadczenia wiem, że warto kupować ciuchy na aukcjach internetowych.:tak: Na allegro siedzę już od dobrych kilku lat. Kupowałam jak i bluzki, spodnie, kurtki to nawet kiedyś się odważyłam kupić bieliznę ale udało mi się;-) i potem przez długi czas kupowałam towar u jednej tej samej kobietki.
Z racji ze od 2-3 lat nosze duże rozmiary na allegro jest na pewno większy wybór niż w normalnym sklepie a że do tego jestem wysoka to udane zakupy ciuchowe na Bielsku graniczyły czasem z cudem. :angry::laugh2:
Teraz nie mam problemu. A jak nie jestem czasem czegoś pewna to po prostu pisze wiadomość prywatna do sprzedawców. Zazwyczaj dostaje bardzo rzetelną odpowiedź w przeciągu 2 dni.
Ja jestem zadowolona. :-) Tak wiec teraz tym bardziej nie zrezygnuje z zakupów na allegro!:-)

Nie wiem jak inne dziewczyny ale ja z rozmiarami nigdy nie miałam problemów, przez długi czas moja mama prowadziła sklep odzieżowy to poznałam dokładną rozmiarówke jak i jakieś poszczególne firmy no i gatunki materiałów, co na pewno jest najważniejsze przy wyborze dobrego ciuszka.

Ostatnia edycja:
Ja przyznam się kupiłam trochę ciuszków na allegro, ale nie jestem z nich do końca zadowolona. Ja lubię pomacać i przymierzyć. Nie we wszystkim się czuję dobrze.

Niema jak sklep w realu ;-) interaktywnie jakoś to nie to samo. :-p

ja czasem sie na cos skusze na allegro i zazwyczaj jestem zadowolona. ale raczej kupowalam bluzki, sweterki, koszulki. na spodnie i bielizne nigdy sie nie odwazyłam.

W sumie na moja kilka set już aukcji to nie udało mi się trafić może z 10 razy. Tak więc bilans tak czy inaczej wychodzi na plus.

U mnie z allegro bywało różnie.... ale raczej jestem zadowolona z zakupów, choć przynaje że ubraniowych najmniej bo jednak wole mierzyć zanim kupię...
choć teraz znowu sie zastanawiam nad ciuchami ciązowymi - ale raczej bluzeczkami itd - bo jest różnica w cenie jest spora

Matylda daj prosze znac jak spódniczka przyjdzie bo podoba mi sie, cena tez ok wiec może i ja by sobie taka zafundowała....

Jest też zawsze możliwość wymiany towaru na inny rozmiar :tak:. a ja już niemogę sie doczekać swoich paczek ;-)

reklama
Osobiscie z zakupow na allegro takze jestem zadowolona - mozna kupic ciekawe rzeczy za nieduze pieniadze :-)
Wraz z mezem czesto kupujemy w ten sposob np.zabawki,urzadzenia,cos do domu ale jesli chodzi o ubrania to ja musze to przymierzyc i wiedziec czy sie w tym dobrze czuje i czy mi to pasuje.
Kiedys kurcze zamowilam sobie super bluzke na wieczorne wyjscie :tak: piekna byla ale jak przyszla paczka i ja zmierzylam :baffled::baffled: okazalo sie ze jest naprawde ladna ale na mnie zle lezy i mi nie pasuje no chyba ze przymierzylam to w sklepie i na allegro znalazlam to samo za rozsadna cene to wtedy tak :-)

Do góry