reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna Mama :)

Matylda ja też sie zastanowiałam nad spódnicą ale mam 2 sukieneczki i bardziej zależało mi na spodniach oczywiście że zdam relację jak już bede miała paczkę.

Ja kupiłam przez allegro suknie ślubną bez wcześniejsego mierzenia tylko próbki materiału zamawiałam, i byłam bardzo zadowolona i mam nadzieję że teraz też bede zadowolona ze spodni.

reklama
Ja też czekam na opinie w sprawie zakupionych na allegro ciuszków :-).
Nigdy nie kupowałam ubrań przez internet, zawsze się bałam, czy odpowiednio dobiorę rozmiar :baffled:. Koleżanka kupowała kiedyś garnitur w sklepie internetowym, niby była podana tabela wymiarów, ale okazało się że garniak o 2 nr za duży i leżał na niej jak worek :baffled:.
Z drugiej strony te ciążowe ciuszki w normalnych sklepach są w kolosalnych cenach :szok:, więc gdyby tak te z allegro dobrze leżały, rozmiar faktycznie byłby taki, jak podają w tabelach, to chyba się skuszę ;-).

Ja z własnego doświadczenia wiem, że warto kupować ciuchy na aukcjach internetowych.:tak: Na allegro siedzę już od dobrych kilku lat. Kupowałam jak i bluzki, spodnie, kurtki to nawet kiedyś się odważyłam kupić bieliznę ale udało mi się;-) i potem przez długi czas kupowałam towar u jednej tej samej kobietki.
Z racji ze od 2-3 lat nosze duże rozmiary na allegro jest na pewno większy wybór niż w normalnym sklepie a że do tego jestem wysoka to udane zakupy ciuchowe na Bielsku graniczyły czasem z cudem. :angry::laugh2:
Teraz nie mam problemu. A jak nie jestem czasem czegoś pewna to po prostu pisze wiadomość prywatna do sprzedawców. Zazwyczaj dostaje bardzo rzetelną odpowiedź w przeciągu 2 dni.
Ja jestem zadowolona. :-) Tak wiec teraz tym bardziej nie zrezygnuje z zakupów na allegro!:-)

Nie wiem jak inne dziewczyny ale ja z rozmiarami nigdy nie miałam problemów, przez długi czas moja mama prowadziła sklep odzieżowy to poznałam dokładną rozmiarówke jak i jakieś poszczególne firmy no i gatunki materiałów, co na pewno jest najważniejsze przy wyborze dobrego ciuszka.

Ostatnia edycja:
Ja przyznam się kupiłam trochę ciuszków na allegro, ale nie jestem z nich do końca zadowolona. Ja lubię pomacać i przymierzyć. Nie we wszystkim się czuję dobrze.

Niema jak sklep w realu ;-) interaktywnie jakoś to nie to samo. :-p

ja czasem sie na cos skusze na allegro i zazwyczaj jestem zadowolona. ale raczej kupowalam bluzki, sweterki, koszulki. na spodnie i bielizne nigdy sie nie odwazyłam.

W sumie na moja kilka set już aukcji to nie udało mi się trafić może z 10 razy. Tak więc bilans tak czy inaczej wychodzi na plus.

U mnie z allegro bywało różnie.... ale raczej jestem zadowolona z zakupów, choć przynaje że ubraniowych najmniej bo jednak wole mierzyć zanim kupię...
choć teraz znowu sie zastanawiam nad ciuchami ciązowymi - ale raczej bluzeczkami itd - bo jest różnica w cenie jest spora

Matylda daj prosze znac jak spódniczka przyjdzie bo podoba mi sie, cena tez ok wiec może i ja by sobie taka zafundowała....

Jest też zawsze możliwość wymiany towaru na inny rozmiar :tak:. a ja już niemogę sie doczekać swoich paczek ;-)

reklama
Osobiscie z zakupow na allegro takze jestem zadowolona - mozna kupic ciekawe rzeczy za nieduze pieniadze :-)
Wraz z mezem czesto kupujemy w ten sposob np.zabawki,urzadzenia,cos do domu ale jesli chodzi o ubrania to ja musze to przymierzyc i wiedziec czy sie w tym dobrze czuje i czy mi to pasuje.
Kiedys kurcze zamowilam sobie super bluzke na wieczorne wyjscie :tak: piekna byla ale jak przyszla paczka i ja zmierzylam :baffled::baffled: okazalo sie ze jest naprawde ladna ale na mnie zle lezy i mi nie pasuje no chyba ze przymierzylam to w sklepie i na allegro znalazlam to samo za rozsadna cene to wtedy tak :-)

Do góry