reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
witam dziewczyny! ja jestem przy końcu 38 tygodnia też juz mam dość powiem wam szczeże, choć bobas jest juz w kanale rodnym, nie chce jeszcze wyjść.. :wściekła/y: tylko kopie mamusie i kopie.. mały cwaniaczek..:-D

Mi lekarz na wizycie sprawdzał rozwarcie i mówi w pewnym momencie: no to właśnie głaszczę Twojego Bobasa po głowie :)
Ja tysz chce Go już pogłaskać!! Tylko niech wyjdzie!! :) ;)

nooo.... czy tylko u mnie nic nie ruszyło z miejsca?? rozwarcia prawie zero i dzidzia nie chce się z mamą spotkac...:-(jest mi wręcz smutno.
mały Mateuszek sprawdza chyba granice cierpliwości mamusi... heheh mówiłam że w tatę taka zadziora

ja to miałam ciekawy dzień wczoraj:tak:
najpierw wychodząc z domu dałam susa jak długa... na szczęście nic mi ani dzidzusiowi sie nie stło potwierdziła to pozniejsza wizyta u ginka nie nie panikowałam az tak bardzo;-)wychodziłam własnie do niego podczas badania rozwarcie na 1 palec wiec juz cos ruszyło ... pozniej wracajac od ginka samocho nam nie chciał zapalic a jak juz zapalił i wylądowalismy na srodku ruchliwej jezdni zgasł:szok: i nie chciał odpalic no normalnie porazka :wściekła/y: takze dzien pełen wrazen za to dziś spokojniutko leniu****e :-D

nooo.... czy tylko u mnie nic nie ruszyło z miejsca?? rozwarcia prawie zero i dzidzia nie chce się z mamą spotkac...:-(jest mi wręcz smutno.
mały Mateuszek sprawdza chyba granice cierpliwości mamusi... heheh mówiłam że w tatę taka zadziora

u mnie to samo :-( ale planujemy z mężem jutro zrobić sobie walentynkowy wieczór, mały do dziadków a my na kolację i do kina a potem, jak sił starczy, to może poprzytulamy :-D w ndz się wyśpimy tudzież małą na świecie powitamy

reklama
ja to miałam ciekawy dzień wczoraj:tak:
najpierw wychodząc z domu dałam susa jak długa... na szczęście nic mi ani dzidzusiowi sie nie stło potwierdziła to pozniejsza wizyta u ginka nie nie panikowałam az tak bardzo;-)wychodziłam własnie do niego podczas badania rozwarcie na 1 palec wiec juz cos ruszyło ... pozniej wracajac od ginka samocho nam nie chciał zapalic a jak juz zapalił i wylądowalismy na srodku ruchliwej jezdni zgasł:szok: i nie chciał odpalic no normalnie porazka :wściekła/y: takze dzien pełen wrazen za to dziś spokojniutko leniu****e :-D
matko boska.. dobrze że z Wami wszystko ok.....

u mnie to samo :-( ale planujemy z mężem jutro zrobić sobie walentynkowy wieczór, mały do dziadków a my na kolację i do kina a potem, jak sił starczy, to może poprzytulamy :-D w ndz się wyśpimy tudzież małą na świecie powitamy
no my z moim M dzisiaj może się poprzytulamy.. w końcu sam zaproponował ( szok bo tak to sie bał) ale wątpie żeby coś się ruszyło... tyle że przyjemnie będzie hehehe
chociaż i to dobre.... mamusia humor będzie miała lepszy...
a ja dzisiaj dla teściowej zrobiłam tort.... kurcze szkoda że kabla nie mam ani do aparatu ani do komórki bo bym wam przesłała zdjonko.. normalnie kosmos, dumna jestem z siebie heheh (znalazłam kabelek, zdjonko tortu w wątku z albumem foto)

Ostatnia edycja:
Do góry