reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Smsik od Moni_ka (21 stycznia 2010r. godzina 9:23):

"Hey tu Monik_ka z forum, pisałam wczoraj, że mam mieć cesarkę, a więc jestem już w szpitalu, mam kroplówkę i cewnik, który miałam zakładany na żywca i strasznie bolało, dali mi szpitalną koszulę do pasa i z dupą na wierzchu mam paradować, po 10:00 mam mieć cięcie, ale mają tu taki burdel, że sami nie wiedzą, w każdym razie na pewno dzisiaj, postaram się napisać jak będę po, papa"

reklama
A my kurcze po raz kolejny nie mozemy sie zdecydowac :wściekła/y:.
2 miesiace temu mial byc Filipek, zdarzylam juz przyzwyczaic sie do tego imienia, ale moj maz stwierdzil, ze jakos tak dziwnie mu sie je wymawia i moze cos innego wybierzemy. No ok, ja tez nie bylam na 100% przekonana do tego imienia.
Wybieralismy miedzy Oskarem, Alexem, Dominikiem, Mateuszem a Sebastianem.
Po dlugich negocjacjach stanelo na Oskarze (ktos wczesniej pisal, ze to imie dla pieska hehe :-D)
No i znowu sie przyzwyczailam do Oskarka, a wczoraj slysze od meza ze Oskar to tak dziwnie i moze Mateusz :confused:
Mnie jakos ten Mati nie przekonuje :-( wiec znowu zaczynamy od poczatku poszukiwania. Kurcze, dla dziewczynek mialam kilka stalych typow, a dla chlopaka nic mi sie do konca nie podoba :wściekła/y:

Kochana, masz tak jak Tygrynka - też się biedaczka nie może na żadne imię zdecydować :-(
Ale nie martw się, na pewno traficie na to jedno jedyne - tylko nic na siłę :-)
Będzie dobrze.

Smsik od Moni_ka (21 stycznia 2010r. godzina 12:18):

"Jestem po, synek ma dziesięć punktów, 54cm i 3200g, wszystko jest ok, ale ma cechy wcześniaczka tzn. czerwony jest taki troszkę, mieliśmy go chwilę, teraz poszedł się grzać. Mnie jeszcze znieczulenie trzyma, pa"

reklama
Do góry