reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

a+t+? ja podobnie myślę jak biedronka. Może spróbuj zmienić maszynkę a przed goleniem trochę dłużej zażyj kąpieli to wtedy skóra dobrze zmięknie i włosy też. Poza tym po goleniu użyj jakiegoś balsamu nawilżającego albo oliwki.
biedronka to użyj sobie na twarz też peeling. Ja mam taki w saszetkach z Dax Cosmetics. Jest świetny.

reklama
ja nogi gole depilatorem raz na miesiac wiecmam spokoj!
twarz mam ochydna tez pelnomi wyszlo kropek czarnych i syfow bleeenie daje rady!! kupila sobie zel nivea visage (czy ja to sie pisze) i po nim chyba gorzej!!!!
kapiel robie avon ma scrub takie fajny peeling na to balsam formua norweska (3+)
stopy z aviny kupilam sobie cos takiego jakis peeling i jest fajny
ale to mam robic z ta twarza ona wyglada jak taka nieoczyszczona!!!!!

dziekuje!! musze poszperac troche w drogerii ale to od srody!! we wtorek mam obrone mgr !!buu trzymajcie kciuki
hmmm moze to stres mi na twarzy wychodzi

no to powodzenia na obronie:))))))))))razem z moimi laskami trzymamy kciuki
a co do oczyszczania to chyba powinno się kupić całą serię,znaczy żel,tonik i krem albo piling, tonik i krem,co by uzupełniały się:)
a tego żelu co Ty masz to nie znam...mi tamten strasznie ryj wysuszał też nivea visage...

Ja sobie jeszcze kupiłam pumeks na te pięty i codziennie smaruję tym kremem z Tesco :tak:Pumeks bardzo ładnie starł obumarły naskórek i teraz rzeczywiście są gładkie, a krem to nie wiem czy jeszcze działa ;-)

reklama
odnośnie tego golenia - moja koleżanka mówi, że kosmetyczka jej poradziła żeby nogi golić "na oliwkę", nie na żadne pianki czy coś tylko na zwykłą oliwkę dla dzieci... a bikini to ja nie golę tylko używam kremów do depilacji bo inaczej zawsze mam uczulenie - delikatna tam skóra bardzo

a z piętami to mam problem :baffled: suche jak choilera, nic nie pomaga - ile ja różnych kremów napaćkam, nic się nie zmienia

Do góry