reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna i zadbana mama :))))

Mowiac Szczerze Srednio Jestem Zadowolona,mieszkamy W Anglii Czyli Jestesmy Na Dorobku,nie Mamy Nawet Swojego Mieszkania W Polsce A Tu Druga Ciaza.jestem Zalamana!!!!!!!!!!!!nie Bylam Gotowa.

reklama
Helunia Twoj niepokoj jest uzasadniony, ale mowi sie, ze kiedy Bog zsyla Dzieciatko na swiat, daje mu kromke chleba. Bedzie dobrze :)) a jak Twoj maz zareagowal na wiesc o kolejnym ojcostwie?

ps. proponuje przeniesc rozmowe na watek zamkniety o starajacych sie!

Helunia- Tak- to jest planowana ciąża. Staralismy sie od maja czyli od kiedy Julcia skonczyla roczek bo chcielismy zeby miedzy dziecmi bylo ok 2-3 lata roznicy. I bedzie dokladnie 2 :tak: Ja wiem ze bedzie Wam ciezko-ale dacie rade- kochana. glowa do gory :tak: Maluchy beda kiedys mialy super kontakt- zobaczysz. Bedzie dobrze. Mozesz wogule wchodzic na wątek zamkniety? bo chyba jeszcze Cie tam nie widzialam- (albo baaaardzo dawno ) :-):-):-) No i odzywaj sie czesciej. Buzka

HELUNIA GARATULUJE:-):tak::-)
czemu tak zadko do nas zagladasz,wciaz siedzisz w Anglii???Nie widzialm cie na watku https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-uk-f141/mamy-z-u-k-1051/ zapraszam:tak:

czarownica no to masz nieciekawie,dla mnie takie osoby nie maja swojego zdania,moze podobac sie wam to samo,ale odgapiac ,zalosne,mialam kiedy taka kuzynke,co mnie najbardziej draznilo,ze ja musialm na kazdy ciuch sobie mocno zasluzyc,albo sama kupic,a ona wszytsko mialam na skiniecie palca,a po co odgapiac:no::blink::wściekła/y:uff.......

wracając do tematu wątku ;-)

chci8ałam się pochwalić, że byłam dzisiaj u fryzjera oraz zrobiłam sobie pazurki żelowe :tak: takie nie za długie, bardzo mi się podobają :-D
img1554jc7.jpg

ola bardzo ładne paznkocie :tak:Mnie też się takie marzą... Muszę coś z nimi zrobić jak zacznę chodzić na rozmowy kwalifikacyjne, bo wstyd się pokazać... :zawstydzona/y:

reklama
Do góry