reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
dziewczyny BARDZO POLECAM sciereczkę do mycia szyb i luster z Gosi
GOSIA ŚCIERKA DO SZYB I LUSTER! NA UPORCZYWY BRUD! (1512919983) - Aukcje internetowe Allegro do mycia okien wyśmienita i to bez żadnych płynow.Ja kupiłam 2 (u nas w sklepie są po 4zł)jedną myje na mokro ciepłą wodą a drugą suchą poleruję no i powiem wam że okna są czyściutkie i nie mam żadnych smug:-):-):-)
GOSIA ŚCIERKA DO SZYB I LUSTER! NA UPORCZYWY BRUD! (1512919983) - Aukcje internetowe Allegro do mycia okien wyśmienita i to bez żadnych płynow.Ja kupiłam 2 (u nas w sklepie są po 4zł)jedną myje na mokro ciepłą wodą a drugą suchą poleruję no i powiem wam że okna są czyściutkie i nie mam żadnych smug:-):-):-)
donkat
Fanka BB :)
ja slyszlaam o cudownych scierkach, ktore myja bez zadnej chemii, ale one kosztuja po kilkaset zlotych, a kolezanka za caly komplet dala 2500zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a te takie tanie i tez dobrze myja?
kurcze, powiem wam, ze ja jak nie naleje plynu, to nie mam przekonania, ze cos sie domyje
ale jak mi sie skonczy plyn do mycia szyb, to sie skusze
a te takie tanie i tez dobrze myja?
kurcze, powiem wam, ze ja jak nie naleje plynu, to nie mam przekonania, ze cos sie domyje
ale jak mi sie skonczy plyn do mycia szyb, to sie skusze
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja nie używam płynu do mycia szyb, daje trochę płynu do mycia naczyń i też są domyte i bez smug.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No tak, spłukuję.
Ja uzywam tyego płyny, jest SUPER, psik wycieram ręcznikiem papierowym a potem tą ściereczką z mikrofibry i lśnią jak psu jajca
FM GROUP POLSKA PŁYN DO MYCIA SZYB - PŁYN DO MYCIA SZYB
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
moja mama ma to i sobie bardzo chwali FM GROUP POLSKA MLECZKO DO CZYSZCZENIA URZĄDZEŃ KUCHENNYCH I SANITARNYCH - mleczko a ja mam od nich perfumyJa uzywam tyego płyny, jest SUPER, psik wycieram ręcznikiem papierowym a potem tą ściereczką z mikrofibry i lśnią jak psu jajca
reklama
moja mama ma to i sobie bardzo chwali FM GROUP POLSKA MLECZKO DO CZYSZCZENIA URZĄDZEŃ KUCHENNYCH I SANITARNYCH - mleczko a ja mam od nich perfumy
tez to mam i tez jest super